Τεχνολογία: Η compact εκδοχή του κορυφαίου της smartphone Το G2 mini της LG κάνει ντεμπούτο στη Βαρκελώνη

Διατηρεί τη σχεδιαστική καινοτομία του πίσω κεντρικού πλήκτρου και θα διατεθεί με εγκατεστημένο το Android στη νεότερη εκδοσή του
Η LG θα παρουσιάσει στο Mobile World Congress το G2 mini, το πρώτο της compact smartphone. Το G2 mini αποτελεί την compact εκδοχή του G2, με το οποίο μοιράζεται τα περισσότερα από τα premium χαρακτηριστικά του.


Οι πιο δημοφιλείς και εξελιγμένες λειτουργίες UX των κορυφαίων μοντέλων G Series της LG, όπως το Guest Mode και το Plug & Pop, ενσωματώθηκαν στο G2 mini, “με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες μιας νέας γενιάς χρηστών”, όπως τονίζει η κορεατική εταιρεία. Επιπλέον και καθώς τα smartphone μεσαίας κατηγορίας απευθύνονται σε εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο, το LG G2 mini θα είναι διαθέσιμο σε αρκετές παραλλαγές: Single/Dual SIM, 3G/4G LTE, όπως και σε τέσσερα έντονα χρώματα (μαύρο-Titan Black, λευκό-Lunar White, κόκκινο και χρυσαφί).

Διαθέτοντας οθόνη 4,7 ιντσών και το υψηλών επιδόσεων hardware (όπως το IPS πάνελ και ο τετραπύρηνος επεξεργαστής), το G2 mini στοχεύει, σύμφωνα με την LG, “να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών που θέλουν ένα πρακτικό και ολοκληρωμένο smartphone με κορυφαία τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά”.

Ως compact έκδοση του G2, το G2 mini διατηρεί τη σχεδιαστική καινοτομία του πίσω κεντρικού πλήκτρου και θα διατεθεί με εγκατεστημένο το Android στη νεότερη εκδοσή του, 4.4 KitKat.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...