Oυρά οι επενδυτές: Στο «σφυρί» το νησί Χώρα απέναντι από το Σούνιο για 35 εκατ. ευρώ

Ποιοι το διεκδικούν και ποια η εκτιμώμενη αξία του αυτή τη στιγμή
Το ενδιαφέρον πάμπλουτων Αμερικανών, Αράβων, Ρώσων αλλά και Κινέζων έχει τραβήξει το νησί «Χώρα» που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα, απέναντι σχεδόν από το Σούνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εspressο», ιδιοκτήτης - φάντασμα πουλάει το όμορφο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου για 35 εκατ. ευρώ.


Οι όμορφες παραλίες του νησιού σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι χωρισμένο σε ζώνες, τις οποίες ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να εκμεταλλευτεί ακόμη και για εμπορική χρήση εκτός από οικιστική, κάνουν τη «Χώρα» πόλο έλξης ζάμπλουτων απ' όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, το επόμενο διάστημα κάποιοι από αυτούς τους μεγιστάνες του πλούτου θα βρεθούν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες στη χώρα μας με σκοπό να επισκεφτούν το νησί των 86,5 στρεμμάτων και να θαυμάσουν από κοντά της ομορφιές του, ενώ ο ιδιοκτήτης του τραβά ακόμη την προσοχή με την υπερπροσπάθεια να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Όπως έκανε γνωστό όμως, έχει ήδη αποφασίσει να το πωλήσει με τίμημα γύρω στα 35 εκατ. ευρώ, αν και η πραγματική του αξία, αγγίζει τα 50.000.000 ευρώ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...