Rihanna: Κορμάκι, παλτό, γόβες και έτοιμη για έξω!

Έκρυψε το καλλίγραμμο κορμί της κάτω από ένα πολύχρωμο παλτό, που τελικά δεν... έκρυψε πολλά…
Δεν είναι η πρώτη - και σίγουρη δε θα είναι η τελευταία - φορά που η Rihanna κάνει τους πάντες να σχολιάζουν και να έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό με την τελευταία της εμφάνιση.



Το βράδυ της Κυριακής, η 25χρονη ποπ σταρ κατευθύνθηκε σε ιταλικό εστιατόριο πιο ντυμένη, αλλά συνάμα αποκαλυπτική από ποτέ!

Ένα μάξι παλτό ανατολίτικου στυλ με πολλά χρώματα ήταν ουσιαστικά το ρούχο που επέλεξε να φορέσει η RiRi για να δειπνήσει στο αγαπημένο της εστιατόριο, Giorgio Baldi, στο Los Angeles, που φημίζεται για τις πίτσες και τα ιταλικά του πιάτα.

Λίγο πριν γιορτάσει τα γενέθλιά της στις 20 Φεβρουαρίου, η Rihanna περπάτησε έξω από το εστιατόριο και άφησε έτσι να αποκαλυφθεί ότι μέσα από μαύρο βελούδινο παλτό φορούσε σχεδόν μόνο τα εσώρουχά της: ένα σούπερ σέξι μαύρο κοντό κορμάκι ήταν το σύνολό της, σύνολο που ολοκληρωνόταν από χρυσές μεταλλικές γόβες στιλέτο Christian Louboutin.



Και για να είναι σίγουρη ότι όλοι της οι φαν είδαν όλα όσα – δεν ήταν και πολλά – φορούσε πόζαρε και για το φακό φίλων της και στη συνέχεια ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βάζοντας «φωτιά» στο βράδυ της Κυριακής…πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...