ΑΝΤ1 Χαμός on air με Λιάνα-Αδωνι: «Εχεις στα σκέλια σου έναν Στάλιν!»

Επίθεση Αδωνι και κατά Τσίπρα: «Ηθελε να μας κάνει Βενεζουέλα. Να σκοτωνόμαστε για ένα κ...χαρτο»!
Χαμός επικράτησε σήμερα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 στην οποία εμφανίστηκαν δύο εκρηκτικοί καλεσμένοι: η βουλευτής του ΚΚΕ κ. Λιάνα Κανέλλη και ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.


Η κ. Κανέλλη αναφερόμενη στα όσα γίνονται στον χώρο της Υγείας είπε στον υπουργό: «Έχετε πάρει την υγεία και θερίζετε σαν το χάρο. Εγώ δεν ζω στον Άρη που τον έχεις βάψει μπλε, για να αισθάνεσαι καλά δεξιός».

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Θα μας κάνετε και μάθημα ελεύθερου ανταγωνισμού από το ΚΚΕ και την Εκάλη; Θα μας πείτε για τον Στάλιν και θα μας κάνετε και μαθήματα;».

«Όποιος δεν έχει επιχειρήματα για το σήμερα και είναι σημερινός φονιάς, χρησιμοποιεί την ιστορία, για να δικαιολογηθεί», απάντησε η κ. Κανέλλη λέγοντας μάλιστα για τον κ. Γεωργιάδη: «Εχεις στα σκέλια σου έναν Στάλιν!»

Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση και κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

«Μας έλεγαν να γίνουμε Αργεντινή. Ο κ. Τσίπρας τη λέξη Αργεντινή σπίτι του την έχει απαγορεύσει, δεν τη λέει πια», είπε συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης, επισημαίνοντας με έντονο τόνο: «Μετά μας είπε να γίνουμε Βενεζουέλα και ξέρετε τι έβλεπα χθες στο BBC; Έβλεπα που σκοτώνονταν στη Βενεζουέλα για ένα κω@@χαρτο».

«Παίζανε ξύλο για ένα χαρτί υγείας. Αυτό ήθελε να μας κάνει ο Τσίπρας. Από αυτό γλιτώσαμε. Να μην το πούμε;», πρόσθεσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Πήγαινε η κυρία Δούρου, υποψήφια περιφερειάρχης και μας έλεγε πόσο της αρέσει η Βενεζουέλα και τώρα σκοτώνονται για ένα κ...χαρτο. Να μην το πούμε;», σχολίασε ακόμη, λέγοντας στη συνέχεια πως «ο κόσμος πρέπει να ξέρει από τι μας έσωσε ο Σαμαράς. Να μην γκρινιάζουμε μόνο».
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...