ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ- Ο Μπαράκ Ομπάμα στην εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη

Τον χαρακτηρισμό του πιο επικοινωνιακού ηγέτη των ΗΠΑ -ή μήπως παγκοσμίως;- επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος εμφανίστηκε στην ιδιότυπη διαδικτυακή εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη «Ανάμεσα σε δύο φτέρες».
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρήκε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει μια, άγνωστη σε πολλούς, κωμική πτυχή του εντυπωσιάζοντας με το χιούμορ αλλά και την ετοιμολογία του.


-Πώς είναι να είσαι ο τελευταίος μαύρος πρόεδρος;, ρώτά τον καλεσμένο του ο Γαλιφιανάκης
Πώς είναι να μιλάς για τελευταία φορά σε έναν πρόεδρο;, απαντά χωρίς δισταγμό ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Μεταξύ άλλων, ο Μπαράκ Ομπάμα λέει στον Ζακ Γαλιφιανάκη ότι έχει δει το σόου και άλλες φορές και ήταν πολύ καλύτερο, όπως αυτό με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος είναι όμορφος και χάρη σε αυτόν πήγε καλά το Hangover, αφήνοντας αιχμές για τον ίδιο τον Γαλιφιανάκη και τις κακές κριτικές του Hangover 3.

«Το να είσαι όμορφος, είναι εύκολο, το να είσαι κοντός, χοντρός και να μυρίζεις σαν ντορίτος και να κάνεις καριέρα στο Χόλιγουντ, αυτό είναι το θέμα», του απαντά ο Γαλιφιανάκης.

Μάλιστα, ερωτηθείς για το αν θα ήθελε -αν είχε τη δυνατότητα- μια τρίτη θητεία στον Λευκό Οίκο, ο Ομπάμα απαντά: «Εάν το έκανα αυτό θα ήταν σαν να έκανα μια τρίτη ταινία Hangover. Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό ε;».

Η διαδικτυακή εκπομπή του ελληνικής καταγωγής ηθοποιού είναι... διαβόητη για την ιδιαιτερότητά της ενώ πολλοί διάσημοι την αποφεύγουν αφού στόχος του παρουσιαστή είναι να φέρει σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους του. Χαρακτηριστικό είναι το επεισόδιο με καλεσμένο τον νεαρό τραγουδιστή Τζάστιν Μπίπερ, στη διάρκεια του οποίου ο τραγουδιστής έφαγε και ξύλο!
) ) πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...