Μπουτάρης: Το ειρωνικό σας χαμόγελο ξέρετε πού θα το βάλετε

Ήταν το σχόλιο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης προς τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Μάτη, που ζήτησε - για πολλοστή φορά - να μάθει για το ρόλο της Γκαμπριέλα Σάινερ στην Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας
Για άλλη μια φορά ο Γιάννης Μπουτάρης «ξεφεύγει» από τα όρια που έχουμε συνηθισει να μιλούν και να φέρονται οι πολιτικοί άρχοντες της χώρας. Έτσι, σε μια λεκτική διαμάχη με τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Μάτη, του απάντησε «το ειρωνικό σας χαμόγελο ξέρετε πού θα το βάλετε»...


Όλα άρχισαν όταν ο κ. Μάτης ζήτησε για άλλη μια φορά διευκρινήσεις για το ρόλο της κ. Γκαμπριέλα Σάινερ, που φέρεται να έχει προσωπική σχέση με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκη, στο «Thessaloniki 2014, τον οργανισμό που ασχολείται με την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014.

«Φτάνουν οι υπαινιγμοί για τον ρόλο της κυρίας Σάινερ κύριε Μάτη. Μέχρι ενός σημείου είναι αυτή η ιστορία. Σας εξήγησα και την προηγούμενη φορά ότι η κα Γκαμπριέλα Σάινερ είναι υπάλληλος της Ελληνογερμανικής Συνεργασίας, η οποία συνεργάζεται έτσι κι αλλιώς με τη διοίκηση του δήμου. Η ίδια οικοιωθελώς και αφιλοκερδώς συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας. Εξυπηρετεί στη γραμματειακή υποστήριξη. Είναι μια γυναίκα καταξιωμένη επαγγελματικά, περισσότερο από εσάς», είπε ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr, ο Χρήστος Μάτης χαμογέλασε ως απάντηση στις εξηγήσεις του Γιάννη Μπουτάρη και τότε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολίασε: «Το χαμόγελό σας το ειρωνικό ξέρετε που θα το βάλετε».

Πώς η όμορφη Αυστριακή βρέθηκε στην αγκαλιά του δημάρχου

Μία γοητευτική ξανθιά από την Αυστρία είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Οπως γράφει σήμερα η Espresso πρόκειται για πρώην χορεύτρια με το όνομα Γκαμπριέλα Σάινερ και οι δυο τους πέρασαν τις γιορτές στην πατρίδα της, τη Βιέννη. Με αυτόν τον έρωτα ο κ. Μπουτάρης κατάφερε να ξεπεράσει το πένθος για την απώλεια της συζύγου του Αθηνάς.

Η 57χρονη Γκαμπριέλα, όταν ήταν νέα παράτησε τις σπουδές χορού στην Αυστρία λόγω ατυχήματος, και ήρθε ταξίδι στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του '90. Από τότε δεν ξαναέφυγε ποτέ, καθώς αγάπησε την Ελλάδα και αποφάσισε να την κάνει δεύτερη πατρίδα της...



Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά και συνεργάστηκε το 1997 με τον Οργανισμό Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Θεσσαλονίκης. Κάποια στιγμή βρέθηκε στις Πρέσπες και εκεί γοητευμένη αποφάσισε να ασχοληθεί με την προώθηση της περιοχής.

Ιδρυσε την ΜΚΟ Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών με έδρα τον Αγιο Γερμενό ενώ δραστηριοποιήθηκε και στη Φλώρινα εκεί όπου βρίσκεται ο «Αρκτούρος» ψυχή του οποίου υπήρξε ανέκαθεν ο Γιάννης Μπουτάρης. Εκεί συναντήθηκαν οι δυο τους, συνεργάστηκαν και γρήγορα ερωτεύτηκαν.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...