Βίντεο: Άκακος «γίγαντας» η Εθνική Κολομβίας

Είτε έφταιγε το κενό του Φαλκάο, είτε η χαλαρότητα, η Κολομβία ήταν κακή απέναντι στην Τυνησία και το 1-1 στη Βαρκελώνη «πονοκεφαλιάζει» τον Πέκερμαν ενόψει Μουντιάλ, όπου θα συναντήσει την Ελλάδα
Η Κολομβία είχε προβληματική εικόνα στη Βαρκελώνη απέναντι στους Τυνήσιους. Η ομάδα του Πέκερμαν και αντίπαλος της Εθνικής στο Μουντιάλ ήρθε ισόπαλη 1-1, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση.


Οι Κολομβιανοί ήταν καλοί μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο, όπου πίεσαν ψηλά και κατάφεραν στο 19’ να ανοίξουν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζέιμς Ροντρίγκεζ. Το τέρμα του μεσοεπιθετικού της Μονακό δεν έκανε καλό στην ομάδα του καθώς στη συνέχεια «κάθισε» και ήταν τελείως ακίνδυνοι. Οι «μαχητικοί» Τυνήσιοι κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση με τέρμα του Καζρί στο 35’ και στη συνέχεια ήλεγξαν πλήρως το ματς. Πλην ελάχιστων εξαιρέσεων η Κολομβία δεν κατάφερε να απειλήσει, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο αρχηγός, Περέα, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για δολοφονικό μαρκάρισμα (83’).

Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και ο Χοσέ Πέκερμαν σκέφτεται ήδη τις απαραίτητες διορθώσεις ενόψει Μουντιάλ.

Κολομβία (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα (46’ Μοντραγκόν), Γιέπες (46’ Αγκιλάρ), Περέα, Αρμέρο (66’ Άλβαρεζ), Αρίας, Βαλέντσια, Ραμίρεζ, Κουαδράδο (74’ Κουαδράδο), Ροντρίγκεζ, Ιμπάρμπο (26’ Ράμος), Μπάκα (46’ Γκουτιέρεζ).


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...