Guardian: «Η Γερμανία είναι το μεγαλύτερο πορνείο της Ευρώπης»

Η νομιμοποίηση της πορνείας, οι χαμηλές τιμές και οι... προσφορές έχουν δημιουργήσει μια βαριά βιομηχανία «μπορντέλων» στη Γερμανία με 400.000 εργαζόμενους και τζίρους εκατομμυρίων
Το μεγαλύτερο πορνείο της Ευρώπης βρίσκεται στη Γερμανία, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Guardian»!


Ο σεξοτουρισμός στη Γερμανία βρίσκεται σε άνθιση από τότε που απελευθερώθηκε η πορνεία το 2002, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα "Guardian" που επικαλείται ντοκιμαντέρ του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού καναλιού "ARD".
Εν έτει 2013, ένα εκατομμύριο άνδρες καταφεύγουν στον έρωτα επί πληρωμή σε καθημερινή βάση.

Το ντοκιμαντέρ του ARD, υπό τον τίτλο: "Sex- made in Germany ", που αναμένεται να προβληθεί αυτή την εβδομάδα, βασίζεται σε διετή έρευνα των δημοσιογράφων Σόνια Κενεμπεκ και Τίνα Σόλιμαν.

Η έρευνα παρουσιάζει τους οίκους ανοχής στη Γερμανία, εκεί όπου οι άντρες μπορούν να έχουν όσο σεξ ζητήσουν, αρκεί να καταβάλουν το ποσό των 49 ευρώ. 

 Άνδρες από την Ασία, τη Μέση Ανατολή και τη Βορεια Αμερική καταφθάνουν στη Γερμανία για σεξοτουρισμό.

Ο γερμανικός νόμος για την πορνεία, επισημαίνει η εφημερίδα "Guardian", θεωρείται ένας από τους πιο χαλαρούς παγκοσμίως. Σοσιαλδημοκράτες και Πράσινοι είχαν θεσπίσει ανάλογη νομοθετική ρύθμιση σε μία προσπάθεια να ενισχύσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων του κλάδου και να τους δώσουν πρόσβαση στην ιατρική ασφάλιση.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, τα "κόκκινα φανάρια" φυτρώνουν σαν μανιτάρια σε μεγάλες πόλεις όπως το Βερολίνο, η Φρανκφούρτη και το Αμβούργο και κυρίως κοντά σε ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις με στόχο να ικανοποιήσουν τις ορέξεις φιλάθλων πριν και μετά τα παιχνίδια.

Συνολικά 400 χιλιάδες γυναίκες εργάζονται σε οίκους ανοχής στην Γερμανία, τα δύο τρίτα εκ των οποίων είναι μετανάστες από το εξωτερικό.

«Ανθεί» ο σεξοτουρισμός στη Γερμανία

Γαλλία και Ιταλία διαμαρτύρονται ότι η Γερμανία κλέβει τους τουρίστες τους... Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που χαρακτηρίζουν την Γερμανία ως το «μεγαλύτερο μπορντέλο της Ευρώπης», και μάλλον όχι αδίκως, αφού ο σεξοτουρισμός σε αυτήν την χώρα «ανθεί». Και μπορεί Γαλλία και Ιταλία να διαμαρτύρονται ότι η Γερμανία κλέβει από τον τουρισμό τους, ωστόσο, δε φαίνεται να αλλάζει κάτι προς το παρόν. Όπως γράφει σήμερα η Telegraph, η Γερμανία έχει γίνει ένας δημοφιλής προορισμός για τον σεξοτουρισμό χάρη στη νομιμοποίηση της πορνείας. Σύμφωνα με το βιβλίο της Άλις Σβάρτζερ με τίτλο «Πορνεία - ένα γερμανικό σκάνδαλο», που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, τουρίστες από τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Σκανδιναβία ταξιδεύουν στη Γερμανία μόνο και μόνο, για να επισκεφθούν τα πορνεία της. Η χαλαρή νομική προσέγγιση της Γερμανίας ως προς την πορνεία χάρη στη μεταρρύθμιση του 2002 και οι νόμιμοι οίκοι ανοχής, όπως ο «Pascha», που είναι το μεγαλύτερο πορνείο στην Ευρώπη (σ.σ.: Βρίσκεται στην Κολωνία, έχει 12 ορόφους και λειτουργεί σε 9.000 τετραγωνικά μέτρα με περίπου 120 πόρνες και πάνω από 80 εργαζόμενους, ενώ προσελκύει έως και 1.000 πελάτες την ημέρα), είναι οι βασικοί λόγοι που αυτή η χώρα σήμερα είναι ένας «παράδεισος του σεξ» για τους αλλοδαπούς. «Οι ξένοι ταξιδεύουν τόσο από την Σκανδιναβία όσο και από τη Γαλλία με γεμάτα λεωφορεία», γράφει η Άλις Σβάρτζερ σε μία στιγμή που ολοένα και περισσότεροι φορείς στη Γερμανία ζητούν να αλλάξει αυτός ο νόμος. Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη κίνηση του φεμινιστικού περιοδικού «Emma» που αυτόν το μήνα ξεκίνησε μία εκστρατεία, για να απαγορευτεί η πορνεία στη Γερμανία. Σχεδόν 100 γερμανικές προσωπικότητες -κυρίως ακαδημαϊκοί και διανοούμενοι- τάχθηκαν υπέρ της κίνησης του περιοδικού. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος αντιδρά και η φωνή του δεν φτάνει έως την γερμανική κυβέρνηση. Σύμφωνα, πάντως, με εκτιμήσεις, ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων στην πορνεία στη Γερμανία είναι μεταξύ 400.000 και ενός εκατομμυρίου. Με βάση, τέλος, την έρευνα της κυρίας Σβάρτζερ, μόλις πέντε τοις εκατό των ιερόδουλων είναι από τη Γερμανία, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό προέρχεται από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της Αφρικής.

 

Bild: «Οι Έλληνες μπορούν να μειώσουν το χρέος τους με σεξ και ναρκωτικά»

 

Τη γερμανική τεχνογνωσία ακόμη και για την ανάπτυξη της πορνείας θέλει μάλλον να μεταφέρει στην Ελλάδα η Bild - Η Γερμανία χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο «μπορντέλο» στην Ευρώπη

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η χώρα που έχει αναπτύξει την βιομηχανία του έρωτα σε τέτοιο βαθμό ώστε να ανταγωνίζεται ακόμη και την παραδοσιακά ισχυρή γερμανική βαριά βιομηχανία ή τον βαυαρικό τομέα υψηλής τεχνολογίας εισηγείται στην Ελλάδα να μειώσει το υπέρογκο χρέος της από το σεξ και τα ναρκωτικά!

Την αδιανόητη πρόταση κάνει η γνωστή γερμανική εφημερίδα «Bild». Σε σημερινό της δημοσίευμα καλεί τους Έλληνες να αναπτύξουν τους «κλάδους» του αγοραίου έρωτα και των ναρκωτικών για να μειώσουν τα χρέη τους. Κάτι ξέρουν, θα έλεγε κάποιος καχύποπτος, αναλογιζόμενος ότι τα τελευταία χρόνια η Γερμανία έχει γεμίσει πορνεία και έχει γίνει πόλος έλξης των Ευρωπαίων που αρέσκονται στο λεγόμενο «σεξοτουρισμό».

«Η Ελλάδα επιδιώκει με όλα τα μέσα να επιστρέψει στις αγορές. Με τον τρόπο αυτόν η ελληνική κυβέρνηση θέλει να επιτύχει πολλούς στόχους», αναφέρει το ρεπορτάζ της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt, με τίτλο «Επιστροφή από τον Κάτω Κόσμο» ενώ ταυτόχρονα θέτει το ερώτημα εάν η χώρα είναι έτοιμη για μια τέτοια κίνηση και απαντώντας ότι πρόκειται «για ένα τολμηρό πείραμα».

«Η ευρωκρίση άρχισε στην Ελλάδα και θα τερματισθεί όταν η χώρα αυτή δεν είναι πλέον εξαρτημένη από ξένη βοήθεια», παρατηρεί η εφημερίδα και διευκρινίζει ότι η Ελλάδα επείγεται να επιστρέψει στις κεφαλαιαγορές. «Εάν ήταν στο χέρι των ελλήνων πολιτικών θα εξέδιδε η χώρα πολύ σύντομα νέα ομόλογα και μάλιστα πριν από τις ευρωεκλογές του Μαΐου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο παρασκήνιο οι προετοιμασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη. Αναφερόμενη στους στόχους της Αθήνας, η εφημερίδα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο πρωθυπουργός Σαμαράς χρειάζεται μια εσωτερική επιτυχία, καθώς τον Μάιο διεξάγονται οι ευρωεκλογές και δεν αποκλείεται η πλειονότητα των Ελλήνων, που υποφέρουν από την τεράστια ανεργία να βάλουν σταυρό στο ακραίο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ. …Στα συμφραζόμενα αυτά η έκδοση νέων ομολόγων θα είναι ένα μήνυμα προς τους ψηφοφόρους που θα λέει: «Κοιτάξτε εδώ. Είμαστε πάλι φερέγγυοι. Τα πράγματα πάνε καλά».

«Στις λεγόμενες παραγωγικές δραστηριότητες ανήκουν και οι απάτες»

«Οι Έλληνες μπορούν να μειώσουν το χρέος τους με σεξ και ναρκωτικά» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Bild, η οποία επικρίνει τον «διευρυμένο τρόπο» υπολογισμού του ΑΕΠ των ευρωπαϊκών χωρών από τις Βρυξέλλες. «Η οικονομική επίδοση στο σύνολο της ΕΕ αυξάνεται μονομιάς κατά 2,4%, αλλά μόνο στα χαρτιά» παρατηρεί η Bild, εξηγώντας ότι «στο μέλλον… θα υπολογίζονται στην οικονομική στατιστική της ΕΕ και τα έσοδα από εγκλήματα και πορνεία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «το οικονομικό θαύμα των Βρυξελλών» αποδίδεται σε μια ευρωπαϊκή ρύθμιση που χρονολογείται από τον περασμένο Ιούνιο και η οποία θέλει την πορνεία να συνυπολογίζεται στις παροχές υπηρεσιών που θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο ΑΕΠ. «Στις λεγόμενες παραγωγικές δραστηριότητες ανήκουν και οι απάτες», επισημαίνει το γερμανικό ταμπλόιντ και συμπεραίνει: «Όσο πιο πολλούς απατεώνες και ναρκωτικά, όσο πιο πολλή αδήλωτη εργασία και πορνεία διαθέτει ένα κράτος τόσο πιο πλούσιο γίνεται στα χαρτιά».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...