Και ο Μπέκαμ με Jaguar-Το ποδόσφαιρο και το αυτοκίνητο είναι οι δύο μεγάλες αδυναμίες των ανδρών.

Το ποδόσφαιρο και το αυτοκίνητο είναι οι δύο μεγάλες αδυναμίες των ανδρών. Οπότε αν ενώσεις και τα δύο έχεις φτιάξει το ιδανικό… μείγμα. Η Jaguar επιμένει ποδοσφαιρικά και προσλαμβάνει έναν ακόμη θρύλο του σύγχρονου ποδοσφαίρου για να διαφημίσει τα μοντέλα της. Μετά λοιπόν τη συμφωνία με τον Jose Mourinho για να την εκπροσωπεί εντός συνόρων , η βρετανική μάρκα ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον David Beckham στην Κίνα.


Η αναγνωρισιμότητα του 39χρονου Άγγλου σε όλο τον πλανήτη είναι δεδομένη, οπότε η επιλογή της Jaguar να πρωταγωνιστήσει στη διαφημιστική καμπάνια για την πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο και την κορυφαία σε πωλήσεις αυτοκινήτων ήρθε μάλλον φυσιολογικά. Αρχικά το δίδυμο Jaguar-Beckham θα εμφανιστεί σε περιοδικά και outdoor, ενώ θα ακολουθήσουν και τα τηλεοπτικά σποτ.

Το πρώτο μοντέλο που θα διαφημίσει ο πρώην άσος των Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν, είναι το «βαρύ πυροβολικό» της Jaguar, η F-Type Coupe. «Ανέκαθεν ήμουν θαυμαστής των μοντέλων της Jaguar, από την κλασσική E-Type της δεκαετίας του ’60 έως την εντυπωσιακή F-Type Coupe. Αποτελεί τιμή να υποστηρίζω μία μάρκα με εκπληκτική ιστορία και ανυπομονώ να συμβάλλω στην επέκταση της Jaguar», ήταν οι αναμενόμενες δηλώσεις του Beckham.

Τη φωτογράφιση θα αναλάβει ο διάσημος Γερμανός φωτογράφος και άνθρωπος του κινηματογράφου, Peter Lindbergh.
O Mourinho και η νέα Jaguar F-Type Coupe
«Συμπεριφέρεται σαν ένας μεγάλος παίκτης. Κάνει δηλαδή ό,τι της ζητάω». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο Jose Mourinho τη νέα F-Type Coupe κατά την παρουσίαση του αυτοκινήτου στο Λονδίνο. Κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση της Jaguar ήταν ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι, καθώς έχει αναλάβει το ρόλο του πρεσβευτή της βρετανικής μάρκας.

Ο Mourinho δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί δίπλα στο πισωκίνητο coupe επιδόσεων, το οποίο θα παραλάβει τον Μάρτιο, πριν από οποιονδήποτε άλλον στη Μ. Βρετανία. Η Jaguar F-Type Coupe έχει μήκος 4,47 m, πλάτος 1,92 m και ύψος 1,3 m, ενώ 2,62 m είναι το μεταξόνιο.

Κορυφαία έκδοση είναι η R, με τον 5λιτρο κομπρεσοράτο V8 να φθάνει σε ισχύ τα 550 PS, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της XJR και της XFR-S. Επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,2 sec και φθάνει σε τελική τα 300 km/h (ηλεκτρονικά περιοριζόμενη). Η γκάμα ολοκληρώνεται με τις εκδόσεις με τον 3λιτρο V6, με ισχύ 340 και 380 PS για τις F-Type Coupe και F-Type S Coupe, αντίστοιχα. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο 8άρι κιβώτιο της ZF.

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...