Lena Gercke: Από τα catwalks στις κερκίδες της Ρεάλ Μαδρίτης

Σήμερα η Gercke ζει μεταξύ Βερολίνου, Νέας Υόρκης και Μαδρίτης λόγω της σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ, τον Γερμανό Sami Khedira.
Ο φωτογραφικός φακός την έχει εντοπίσει πολλές φορές στις κερκίδες του γηπέδου να παρακολουθεί τον αγαπημένο της
Φορώντας ένα σέξι μαύρο κορμάκι και κρατώντας ένα ποτήρι με σαμπάνια φωτογραφήθηκε η Γερμανίδα καλλονή Lena Gercke για το εξώφυλλο του αντρικού περιοδικού «GQ» της γερμανικής έκδοσης του Απριλίου.



Η 26χρονη Lena, η οποία έχει ύψος που αγγίζει το 1.80, είναι μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια από τη Γερμανία, γνωστή από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του γερμανικού τηλεοπτικού ριάλιτι «Germany’s Next Top Model».



Ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ στα 14 της χρόνια, όταν επιλέχτηκε να φωτογραφηθεί για τη γνωστή fast food αλυσίδα Burger King. Η χρονιά της όμως ήταν το 2006 όταν κέρδισε στο «Germany’s Next Top Model». To 2010 εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης όπου περπάτησε στην πασαρέλα για τον οίκο Custo Barcelona.



Σήμερα η Gercke ζει μεταξύ Βερολίνου, Νέας Υόρκης και Μαδρίτης λόγω της σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ, τον Γερμανό Sami Khedira. Ο φωτογραφικός φακός την έχει εντοπίσει πολλές φορές στις κερκίδες του γηπέδου να παρακολουθεί τον αγαπημένο της.








πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...