Linsay Lohan: Αυτή είναι η «καυτή» λίστα με τους εραστές της

Βαθμολογούσε τις επιδόσεις τους στο κρεββάτι - Ανάμεσα στους καλύτερους οι  Adam Levine, Zac Efron, Colin Farrell, Evan Peters, Wilmer Valderrama, James Franco, Justin Timberlake, Heath Ledger και Joaquin Phoenix
Μας έχει συνηθίσει με τα ξενύχτια της, τις ημίγυμνες εμφανίσεις της και τις αποθεραπείες που κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα διάφορα κέντρα αποκατάστασης που μπαίνει για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.


Ο λόγος για την 27χρονη προβληματική Αμερικανίδα σταρ Lindsay Lohan, η οποία προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και έγραψε σε ένα χαρτί τους 36 πιο καυτούς χολιγουντιανούς εραστές που είχε η ίδια στο παρελθόν.

Ανάμεσα λοιπόν στα ονόματα των θερμών της εραστών φιγουράρουν οι: Adam Levine, Zac Efron, Colin Farrell, Evan Peters, Wilmer Valderrama, James Franco, Justin Timberlake, Heath Ledger και Joaquin Phoenix.
Ολόκληρη τη λίστα δημοσιεύει το γνωστό εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό «In Touch».

Το αν η Lohan έχει κοιμηθεί με αυτούς του άντρες που γράφει στη λίστα, δεν το ξέρουμε. Κάποιος από το  φιλικό της περιβάλλον μίλησε στο «In Touch» για αυτή τη λίστα: «Είναι η προσωπική της λίστα. Την έγραψε για να εντυπωσιάσει τους φίλους της και μετά την πέταξε κάπου. Επίσης είναι κάποιοι που ούτε η ίδια πίστευε ότι θα φιλούσε ποτέ και για αυτό τους αναφέρει. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από αυτούς είναι σήμερα παντρεμένοι και ίσως αυτή η λίστα τους δημιουργήσει πρόβλημα».






πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...