Welcome to Rio… Μούντιαλ 2014: Έτσι θα είναι οι Βραζιλιάνοι «ρόμποκοπ»

Δείτε τη στολή των 200 κομάντος που θα αναλάβουν να σταματούν διαδηλώσεις και επεισόδια - Η στολή με την πλήρη εξάρτηση ζυγίζει περίπου 10 κιλά
Σε λίγους μήνες η Βραζιλία θα υποδεχθεί τις σημαντικότερες εθνικές ομάδες από ολόκληρο τον κόσμο και θα δώσει ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό σόου.



Στο μεταξύ, βέβαια οι τοπικές αρχές καλούνται να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα, όπως αυτά των διαδηλώσεων που συνεχίζονται αδιάκοπα.



Την απάντηση, λοιπόν, στο φλέγον ζήτημα των σοβαρών αιματηρών επεισοδίων, επιχειρούν να δώσουν με μία σειρά από… «ρόμποκοπ», πλήρως εξοπλισμένους και εκπαιδευμένους για να αντιμετωπίσουν τους ταραχοποιούς.
Όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, οι αστυνομικοί παρουσίασαν επισήμως την καινούρια τους εξάρτηση, που περιλαμβάνει δακρυγόνα, όπλα και ειδικά προστατευτικά.
Η στολή με την πλήρη εξάρτηση, η οποία είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό και δημιουργήθηκε ώστε να αντέχει σε σφαίρες και αιχμηρά αντικείμενα, ζυγίζει περίπου 10 κιλά, ενώ θα τη φορούν τουλάχιστον 200 αστυνομικοί.






Πάντως, ο σκληρός αστυνομικός με τη στολή που είναι έτοιμος να αποκρούσει τους, συνήθως, άοπλους διαδηλωτές, έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα που προβάλλεται από την παρουσίαση της νέας εξάρτησης που πραγματοποιήθηκε σε πολυτελή αίθουσα χορού…pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...