O Τζον Τραβόλτα ζητά συγγνώμη από την Ιντίνα Μένζελ

«Βασανιζόμουν όλη μέρα» είπε ο Τραβόλτα για την γκάφα που έκανε και φώναξε με άλλο όνομα την 42χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό στη σκηνή των Όσκαρ.
Αμηχανία, γέλια και έναν νέο λογαριασμό στο Twitter προκάλεσε η γκάφα του Τζον Τραβόλτα στην 86η απονομή των βραβείων Όσκαρ.
Όταν ο 60χρονος ηθοποιός ανεβηκε στη σκηνή των βραβείων για να να παρουσιάσει στη σκηνή την Ιντίνα Μένζελ που θα ερμήνευε το τραγούδι «Let it go» από την ταινία «Frozen», μπέρδεψε τα λόγια του και την αποκάλεσε με το όνομα Αντέλ Νταζίμ!

Μετά το άκουσμα του ονόματος που «επινόησε» ο Τραβόλτα στα Όσκαρ, περιπαιχτικά σχόλια κατέκλυσαν τα social media ενώ δημιουργήθηκε ένας νέος λογαριασμός στο twitter με το όνομα @adeladazeem και μία εφαρμογή -με το όνομα του Τραβόλτα- η οποία κάνει αναγραμματισμό σε οποιοδήποτε όνομα βάλει ο χρήστης! Η δημόσια συγγνώμη του ηθοποιού ήρθε λίγες μέρες αργότερα, μέσω ανακοίνωσης: «Βασανιζόμουν όλη μέρα! Και μετά σκέφτηκα… τι θα έλεγε η Ιντίνα Μένζελ; Θα έλεγε "Ξέχασέ το, ξέχασε το" (Let it go, let it go). Η Ιντίνα είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και χαίρομαι που το "Frozen" απέσπασε δύο Οσκαρ την Κυριακή» έγραψε ο Τραβόλτα .

Όσο για την αντίδραση της Ιντίνα Μένζελ. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό People η 42χρονη τραγουδίστρια βρήκε το λάθος του ηθοποιού «χαριτωμένο!».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...