Οι νικητές των Oscars... ευχαριστούν πρώτα την Meryl Streep και μετά τον Θεό...

Μπορεί να είναι η βασίλισσα των Oscars, με 18 υποψηφιότητες και με 3 βραβεία μέσα σε τριάντα πέντε χρόνια αλλά όπως φαίνεται από νέα έρευνα είναι και αυτή που θυμούνται όλοι οι νικητές των Όσκαρ.




Μια νέα έρευνα που διοργάνωσε το περιοδικό Slate για το ποιες είναι οι προσωπικότητες που αναφέρονται περισσότερο από όλους στους λόγους των Όσκαρς, αποδεικνύει πως η αμερικανίδα ηθοποιός Meryl Streep είναι πολύ πιο σημαντική από οποιονδήποτε άλλον... και μάλιστα από τον ίδιο τον Θεό.

Η βασίλισσα των Oscars, καθώς έχει κερδίσει 3 βραβεία και 18 υποψηφιότητες, είναι και η βασίλισσα στις καρδιές των συναδέλφων της. Η πιο συχνά αναφερόμενη προσωπικότητα των τελευταίων δώδεκα χρόνων στα Oscars, είναι η Meryl Streep και ακολουθούν .. ο Θεός, Ο Sidney Poitier και η Oprah Winfrey.

Την Streep έχουν ευχαριστήσει τέσσερις νικητές από τους 47 των τελευταίων δώδεκα ετών. Ο Θεός κατάφερε μόνο τρεις να τον θυμηθούν και δύο για τους Sidney Poitier και Oprah Winfrey.
Βέβαια αυτό που ευχαριστούν σχεδόν όλοι οι νικητές είναι τους σκηνοθέτες τους (42 από τους 47) η ακαδημία των Oscars (32 από 47) αλλά και . Και μετά ακολουθούν : σύζυγοι (25 από τους 47), παιδιά (21 από τους 47), συγγραφείς (19 από τους 47).
Οι γυναίκες πάντως τείνουν να έχουν μια μεγαλύτερη λίστα ανθρώπων να ευχαριστήσουν. Φυσικά στην έρευνα υπάρχει και ένας που ξεχωρίζει: Ο George Clooney δεν ευχαρίστησε κανέναν όταν παρέλαβε το βραβείο του για την ταινία Syriana.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...