Rio de Janeiro: Κέφι, χορός, σέξι λικνίσματα και άρωμα Μουντιάλ (pics)

Οι καυτές φωτογραφίες από τις σέξι χορεύτριες αλλά και τα εντυπωσιακά άρματα του καρναβαλιού δεν έχουν σταματήσει να κάνουν το γύρο του κόσμου, παρασύροντάς μας στους ξέφρενους ρυθμούς τους
Ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι στον κόσμο, το καρναβάλι του Rio de Janeiro, στη Βραζιλία, έριξε αυλαία μετά από μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρέλαση. Χιλιάδες ντόπιοι και τουρίστες πήραν μέρος σε ένα γλέντι που διήρκησε όλη τη μέρα και όλη τη νύχτα. Οι καυτές φωτογραφίες από τις σέξι χορεύτριες αλλά και τα εντυπωσιακά άρματα δεν έχουν σταματήσει να κάνουν το γύρο του κόσμου, παρασύροντάς μας στους ξέφρενους ρυθμούς τους.


Την παρέλαση παρακολούθησαν πάνω από 3 εκατομμύρια θεατές και η φετινή βασίλισσα του καρναβαλιού ήταν η εντυπωσιακή 20χρονη Leticia Guimaraes, που προέρχεται από τις παραγκουπόλεις του Ρίο. Η μελαχρινή καλλονή ήταν μια από τις 8 υποψήφιες για τη θέση.


Το φετινό καρναβάλι είχε έντονο άρωμα από Μουντιάλ καθώς στο Rio θα διεξαχθεί φέτος και το Μουντιάλ ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με τις Αρχές οι φετινοί τουρίστες αναμένεται να φέρουν στα ταμεία της Βραζιλίας 700 και πλέον εκατομμύρια δολάρια.










































πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...