Κυπελλούχος Ελλάδος ο Παναθηναϊκός με 4-1 επί του ΠΑΟΚ Το γιόρτασε όπως του αξίζει (vds+pics)


Τέλος στην προσμονή...
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στήριξαν εξ αρχής τη νέα προσπάθεια που έγινε στο «τριφύλλι», πίστεψαν στον Αναστασίου και τους παίκτες του και δικαιώθηκαν το βράδυ της 26ης Απριλίου.


Στην μεταβατική αυτή περίοδο, οι «πράσινοι» κατέκτησαν με εμφατικό τρόπο το Κύπελλο Ελλάδας μετά το 4-1 επί του ΠΑΟΚ και με το τελευταίο σφύριγμα του Κάκου το πανηγύρι στήθηκε με επίκεντρο το ΟΑΚΑ και συνεχίστηκε τόσο στην Καλογρέζα από παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση κι οπαδούς, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπου υπάρχουν «πράσινοι πυρήνες»!
Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έγιναν ένα κουβάρι μετά τη λήξη του αγώνα κι όπως γίνεται εύκολα κατανοητό έπεσαν πάνω στον μεγάλο πρωταγωνιστή, που δεν ήταν άλλος από τον Μάρκους Μπεργκ.
Αποθέωση για Μπεργκ και «όλε όλε» στην εξέδρα
Ο Σουηδός άκουσε πολλάκις ρυθμικά το όνομά του και δικαίως τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φλας πάνω του. Ορισμένοι «πράσινοι» παίκτες, με παρότρυνση του Γιάννη Αναστασίου στράφηκαν προς την εξέδρα του ΠΑΟΚ και χειροκρότησαν τους φίλους του «δικέφαλου» που αποχωρούσαν από το ΟΑΚΑ, έχοντας δώσει βροντερό «παρών».
Εν συνεχεία πήγαν και ενώθηκαν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, που ήταν ήδη κοντά στους οπαδούς τους, με τους οποίους έκαναν το καθιερωμένο «όλε»! Παίκτες κι εξέδρα το γιόρτασαν με την ψυχή τους, ο Γιάννης Αναστασίου άκουσε ρυθμικά το όνομά του και στη συνέχεια άπαντες κατευθύνθηκαν προς το κέντρο. Με πρώτο τον Νάνο, που είχε την ισπανική σημαία, πιάστηκαν χέρι χέρι και άρχισαν να χορεύουν γύρω γύρω από το κέντρο του γηπέδου, στα πρότυπα των ισπανικών ομάδων.

Panigyria apodytiria από greenfaliro Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα επίσημα του γηπέδου για να ακολουθήσει το τελετουργικό της απονομής, φορώντας και μπλουζάκια που έγραφαν «Κυπελλούχος Ελλάδας 2014» με το τρόπαιο να βγαίνει μέσα από ένα τρυφύλλι! Ολο το γήπεδο φώναζε «Αναστασίου» Αρχικά δημιούργησαν μια αψίδα για να περάσουν οι κατηφείς έτεροι φιναλίστ, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που χειροκροτήθηκαν, τόσο από τους αντιπάλους, όσο κι από τους επισήμους και την αντίπαλη εξέδρα. Νωρίτερα είχαν πάρει την αναμνηστική τους πλακέτα οι διαιτητές, προεξάρχοντος του Τάσου Κάκου. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι θριαμβευτές ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Πρώτος ανέβηκε ο Δημήτρης Σαραβάκος, που αποθεώθηκε από τον κόσμο με το πιο γνωστό σύνθημα που του φώναζαν όταν έπαιζε ακόμα ποδόσφαιρο. Νέα αποθέωση υπήρξε και για τον Γιάννη Αναστασίου όταν τα μάτριξ τον έδειξαν να ανεβαίνει στην εξέδρα.











Γύρος του θριάμβου, σε πελάγη ευτυχίας ο Αλαφούζος
Απαντες πήραν τα μετάλλιά τους με τελευταίο τον Ζέκα που πήρε την κούπα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, ο οποίος αποδοκιμάστηκε όταν τον «έπιασαν» οι κάμερες να δίνει το τρόπαιο στον «κάπτεν» του Παναθηναϊκού, ο οποίος το ύψωσε στον αθηναϊκό ουρανό, μαζί με τους Κοτσόλη και Λαγό κι έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς εντός κι εκτός γηπέδου!
Ακολούθησε ο γύρος του θριάμβου με το τρόπαιο να περιφέρεται στην πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού για να ακολουθήσουν οι πανηγυρισμοί και τα καθιερωμένα «όλε» με την κούπα. Στους πανηγυρισμούς συμμετείχε κι ο Γιάννης Αλαφούζος, που ήταν περιχαρής και πιστώνεται κι αυτός μερίδιο στην φετινή πορεία του «τριφυλλιού».
Το πάρτι μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια, εκεί που ακολούθησαν τα μπουγέλα, οι σαμπάνιες, ενώ οι παίκτες τραγουδούσαν τον ύμνο της ομάδας κι αποθέωσαν τον Γιάννη Αναστασίου, φωνάζοντας παρέα με τον Γιάννη Αλαφούζου, «ίου, ίου, ίου, Αναστασίου!

Panathinaikos aponomi από greenfaliro ..






πηγη"> π

Alafouzos Savidis από greenfaliro

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...