Την Κυριακή στη Μαρίνα Φλοίσβου Ένα υπέροχο παζάρι για το Χαμόγελο του Παιδιού

Όταν μερικά λιλιπούτεια χεράκια “πλάθουν” πασχαλινές κατασκευές με σκοπό να βοηθήσουν “κάποια παιδάκια που δεν έχουν τόσα δώρα και τόσες γιορτές”, τότε ο κόσμος μας φαντάζει ακόμη ακόμη πιο όμορφος. Όπως αυτός που μας περιμένει την  Κυριακή 13 Απριλίου στη Μαρίνα Φλοίσβου

Τα παιδιά του παιδικού σταθμού-νηπιαγωγείου "Τα καινούρια μπαλόνια" στο Παλαιό Φάληρο στήσανε φετος στο σχολείο τους το πιο όμορφο πασχαλινό εργαστήρι για τον πιο καλό σκοπό. Αφού πήραν μπογιές, πινέλα, κόλλες, χρωματιστά χαρτιά και έφτιαξαν λαμπάδες, πασχαλινά καλάθια και πήλινες κατασκευές αποφάσισαν να τα χαρίσουν στο παζάρι που διοργανώνει ο εθελοντικός οργανισμός "Το Χαμόγελο του Παιδιού" την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 από τις 11:00 έως τις 17:00 στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Όπως δηλώνει η διευθύντρια του παιδικού σταθμού κυρία Βούλα Ιλιάσκου: "Δουλέψαμε όλοι μαζί με πολύ χαρά και ενθουσιασμό! Γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα μ' ένα και μοναδικό σκοπό: Να βοηθήσουμε τα παιδιά που τους λείπει το χαμόγελο! Η σκέψη αυτή μας κινητοποίησε όλους: παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς, και έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να βιώσουν έμπρακτα ότι όταν θέλουμε μπορούμε να προσφέρουμε σε κάποιον που μας χρειάζεται, να νοιαστούμε για τα προβλήματα των άλλων, να μοιραστούμε μια ευθύνη και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Οι γονείς ενθουσιάστηκαν με την ιδέα, χάρηκαν και θα στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών. Θα έρθουν στο παζάρι με τους φίλους και τους συγγενείς τους και τους ευχαριστούμε γι' αυτό. Όταν μοιράζεσαι, όταν συμμετέχεις, όταν νοιάζεσαι κι όταν προσφερεις, η χαρά πολλαπλασιάζεται και τα χαμόγελα πληθαίνουν!"


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...