Γκρίλο σε ιερόδουλη: Άφησε τους δρόμους και βγες στο Διαδίκτυο

«Εμείς του Κινήματος Πέντε Αστέρων είμαστε ανοιχτοί σε πιο προχωρημένες λύσεις», δήλωσε ο αντισυστημικός ηγέτης
Μία απρόσμενη συνάντηση είχε ο επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων της Ιταλίας, Μπέπε Γκρίλο.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Πομπηία ο αντισυστημικός Γενοβέζος κωμικός συνομίλησε με μία ιερόδουλη, η οποία τον πλησίασε για να του εξηγήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ίδια και οι συνάδελφοί της.
Ο Γκρίλο, αρχικά δε συνειδητοποίησε το επάγγελμα της Ελίζα και τη ρώτησε αν είναι άνεργη.
«Ας πούμε, ναι. Είμαι και άνεργη», του απάντησε η γυναίκα, η οποία στην πορεία του έδωσε να καταλάβει ότι είναι ιερόδουλη και τον κάλεσε να δραστηριοποιηθεί ώστε να προστατευθούν οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα.
«Κυρία μου πρέπει να γίνετε λίγο πιο περίεργη. Πρέπει να δουλεύετε μέσω Διαδικτύου. Έχετε δίκιο που φοβάστε να βρίσκεστε στο δρόμο», της είπε χαρακτηριστικά ο Γκρίλο.
«Δεν είναι ωραία (στο δρόμο) και οι αστυνομικές δυνάμεις έρχονται και μας διώχνουν. Αλλά, τι υπάρχει στο Διαδίκτυο;», τον ρώτησε γεμάτη περιέργεια η Ελίζα.
Απευθυνόμενος στον κόσμο που βρισκόταν κοντά του, ο επικεφαλής του κινήματος, δήλωσε: «Είναι ωραία η κυρία, ε; Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες, όπως το Youporn που μπορεί ο χρήστης να επιλέξει το βίντεο το οποίο θέλει να δει, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Έτσι, αποφεύγονται επικίνδυνοι διαμεσολαβητές και μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το βίντεο στην ιδιωτικότητα του σπιτιού του».
Ωστόσο, η γυναίκα έδειχνε να μην ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις πληροφορίες που της έδινε ο Γκρίλο, με αποτέλεσμα να του τονίσει ότι θέλει να πληρώνει φορολογία, αναφερόμενη στους οίκους ανοχής που στην Ιταλία δε λειτουργούν.
«Ωραία, ναι. Αυτό είναι σωστό. Δεν το είχα σκεφτεί. Θα δούμε, εμείς του Κινήματος Πέντε Αστέρων είμαστε ανοιχτοί σε πιο προχωρημένες λύσεις», της απάντησε ο Γκρίλο.





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...