«Ανταρσία» στη ΝΔ: Σγουρό αντί Κουμουτσάκου επέλεξε ο δήμαρχος Βύρωνα

Ο επί 12 χρόνια εκλεγόμενος με τη Νέα Δημοκρατία Νίκος Χαρδαλιάς συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού
Με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού και όχι του Γιώργου Κουμουτσάκου επέλεξε να θέσει υποψηφιότητα για την περιφέρεια Αττικής ο δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς. Ο κ. Χαρδαλιάς είναι δήμαρχος της πόλης εδώ και δώδεκα χρόνια, ενώ και στις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις είχε συμμετάσχει ως υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας. Θεωρείται μάλιστα και από τους πιο πετυχημένους «γαλάζιους» δημάρχους, καθώς κέρδιζε το δήμο Βύρωνα με μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους του.

Είναι η πρώτη περίπτωση «ανταρσίας» που παρατηρείται στην περιφέρεια Αττικής για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, με τον κ. Χαρδαλιά να επιλέγει όχι τον «επίσημο» υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κουμουτσάκο, αλλά τον Γιάννη Σγουρό, προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ και πλέον ανεξάρτητο υποψήφιο.

Η απόφαση του κ. Χαρδαλιά έγινε γνωστή με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook, όπου αναφέρει:

«Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι… Μετά από 12 χρόνια συνεργασίας με τον Γιάννη Σγουρό, από διαφορετικούς βαθμούς της Αυτοδιοίκησης, ενώνουμε δυνάμεις, έτσι ώστε να συνεχιστεί το εξαιρετικό έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Αττική και τις γειτονιές της. Η σχέση μου με τον Γιάννη Σγουρό ήταν πάντα σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, μακριά από κομματικούς εναγκαλισμούς και ψευτοδιλήμματα του παρελθόντος.

» Στη νέα πενταετία αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα των πολιτών. Το μεγάλο μας στοίχημα παραμένει αποκλειστικά η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, σε κάθε γειτονιά του λεκανοπεδίου. Ενώνουμε εμπειρία και γνώσεις ετών, παραμένουμε μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και συνεχίζουμε όλοι μαζί για τους πολίτες της Αττικής, για την επόμενη μέρα των παιδιών μας….όλοι μαζί λοιπόν συνεχίζουμε, με εμπειρία, έργα παντού σε κάθε γειτονιά…συνεχίζουμε όλοι μαζί, μόνο μπροστά!»
 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...