Ανακοινώθηκε ο «γάμος» Πολύδωρα-Ψωμιάδη ενόψει ευρωεκλογών

«Σηκώνω ψηλά τη σημαία της Ελλάδος μαζί με τον Βύρωνα Πολύδωρα, για μια μεγάλη κεντροδεξιά» δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.
Το κίνητρό μας δεν ήταν οι προσωπικές φιλοδοξίες δήλωσε ο Βύρων Πολύδωρας ανακοινώνοντας τη συνεργασία με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου, παρουσία του Χρήστου Ζώη και του Νίκου Νικολόπουλου.

Ο συμπρόεδρος της "Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό" χαρακτήρισε τον κ. Ψωμιάδη «ιστορική φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας» προσθέτοντας ότι «αρετή για εμάς είναι η υπόθεση της συλλογικότητας, ειδικά σήμερα σε ένα κατακερματισμένο τοπίο» και κατέληξε λέγοντας ότι «πρώτο μας μέλημα είναι να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι βασικός συντελεστής αυτού του στόχου».

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει τη δημιουργία του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., τόνισε ότι η χώρα θάλει ενωμένη τη λαϊκή κεντροδεξιά καταλήγοντας ότι «σηκώνω ψηλά τη σημαία της Ελλάδος μαζί με τον Βύρωνα Πολύδωρα, για μια μεγάλη κεντροδεξιά».

Ως όπλο που θα δυναμώσει τον αγώνα «για να σκοτώσουμε το κτήνος του μνημονίου» χαρακτήρισε τη μεταγραφή Ψωμιάδη ο Νίκος Νικολόπουλος  ενώ ο έτερος συμπρόεδρος της "Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό", Χρήστος Ζώης, έκανε λόγο για έναν «ακατάπαυστο μαχητή».
 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...