Κινήσεις σεξ που σε τρελαίνουν κι αυτός σνομπάρει

Νομίζεις πως έχεις τα ίδια γούστα με εκείνον στο σεξ; Η πραγματικότητα μπορεί να σε ξαφνιάσει. Γιατί κάποιες στάσεις και καταστάσεις που εσύ θες να βρίσκονται στην ημερήσια σεξουαλική σας διάταξη, εκείνος μάλλον δεν τα προτιμά.

Να του βάζεις χέρι: παρότι στην αρχή της σεξουαλικής του ζωής θα εκτιμούσε τις χειρωνακτικές εργασίες, η αλήθεια είναι πως μεταξύ χεριού και στόματος, θα επέλεγε πάντα το στοματικό. Εσύ πάλι, σκεπτόμενη τον κόπο, πάντα θα επέλεγες το πρώτο, γιαυτό και προτιμάς στο στοματικό να αφήνεις τα χέρια σου να πρωτασγωνιστούν.
Αν σε κουράζει το στοματικό, δες ΕΔΩ τιπς για εύκολο στοματικό
Αν δεν ξέρεις πως να κάνεις στοματικό χωρίς χέρια, κάνε κλικ ΕΔΩ
Αν δεν ξέρεις πως να τον περιποιηθείς με τα χέρια, κάνε κλικ ΕΔΩ
Το τιμημένο 69:
Καλό και το στοματικό που του δίνεις αλλά η εμμονή του να μην δοκιμάζετε το 69 επειδή τάχα δεν σας βολεύει σωματικά, μπορεί να σε τρελάνει Η πραγματικότητα είναι πως εκείνος προτιμά να παίρνει και να απολαμβάνει, παρά να πρέπει να δίνει την ίδια στιγμή.
Η ανάποδη καβαλάρισσα
Όσο κι αν του αρέσει να λαμβάνει την πρωτοβουλί στο κρεβάτι, κι όσο κι αν σε τρελαίνει να εξερευνάς τα σημεία που μπορεί να φτάσει το πέος του στον κόλπο σου (είναι πολύ exciting να μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο μιας σεξουαλικής στάσης), εκείνος δεν μπορεί να χωνέψει την αίσθηση οπτικής επαφής και αφής με το στήθος σου. Η μόνη στάση που μπορεί να αποχωριστεί τα μάτια σου, είναι τα τέσσερα, γιατί εκεί έχει τον έλεγχο της επαφής εκείνος.
Το σεξ στα όρθια:
Σου δίνει απίστευτη αίσθηση ηδονής, το να σε στήνει στον τοίχο και να παίρνει στα χέρια του, εσένα κι τη λίμπιντό του. Εκείνος βέβαια, λίγες φορές το έχει επιχειρήσει, και μπορεί να έχει αφήσει υπόνοιες για τα κιλά σου. Ξεκινήστε από το ντεμί όρθιο σεξ στο τραπέζι, και συνεχίστε σε καρέκλες μέχρι να βρεθείτε στον τοίχο.
Θες να τον βοηθήσεις να κάνει καλύτερο σεξ στα όρθια, κάνε κλικ ΕΔΩ
Το παιχνίδι με το στήθος σου
Λατρεύει να περιποιείται το στήθος με τη γλώσσα του, αλλά όχι στο σημείο που να ασχοληθεί αποκλειστικά με εκείνο. Ίσως δεν γνωρίζει τις έρευνες που πιστοποιούν πως μπορείς να κορυφώσεις με το παιχνίδι με το στήθος σου και μόνο.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...