Η Σακίρα αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της!

Το δέρμα της πάντα φαίνεται τέλειο. Ποιο είναι όμως το μυστικό της; “Ένας καλός τρόπος για να προετοιμάζεις το δέρμα σου είναι να βάζεις σέρουμ με βιταμίνη C ειδικά αν το δέρμα σου είναι αφυδατωμένο.
Επίσης παίρνω από το φαρμακείο κάψουλες με βιταμίνη Ε και τις βάζω στο πρόσωπό μου. Επίσης πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να αφαιρείς το μακιγιάζ σου κάθε βράδυ και έτσι χρησιμοποιώ εκτός από ντεμακιγιάζ και μία πετσέτα για να κάνω ένα ελαφρύ peeling στην επιδερμίδα μου”. 

Η τραγουδίστρια κάνει μόνη της το μακιγιάζ της. Τι τρικ χρησιμοποιεί; “Συνήθως βάζω κραγιόν σε φυσικό χρώμα και δίνω πολύ έμφαση στα μάτια μου. Νιώθω πως όσο πιο λίγο makeup χρησιμοποιώ τόσο πιο καλή δείχνω. 

Μετά από τόσα χρόνια μπροστά από τις κάμερες μερικές φορές νιώθω ότι δείχνω πολύ καλύτερη τώρα από ότι πριν από 10 χρόνια που βαφόμουν πολύ πιο έντονα”. Ποιο είναι το καλύτερο beauty tip της; “Φοράω αντηλιακό και χαμογελάω!

 Ένα καλό χαμόγελο δείχνει αυτοπεποίθηση και αυτό είναι το καλύτερο μακιγιάζ. Φροντίζω επίσης πολύ τα δόντια μου”. 

Η Σακίρα πιο σέξι από ποτέ στα γυρίσματα διαφήμισης!(φωτό) 


Οχτώ μήνες μετά τη γέννηση του γιου της Μίλαν η Σακίρα σαγηνεύει. Φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο twitter δημοσίευσε πριν από λίγο η sexy Σακίρα. Η λατίνα τραγουδίστρια εντυπωσιάζει με την ομορφιά και την ευτυχία που ακτινοβολεί στα γυρίσματα καινούριας διφήμισης για γνωστή μάρκα οδοντόκρεμας. 

Η Σακίρα βγάζει γλώσσα στο Πικέ


Ερωτευμένοι περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο μαζί. Η Σακίρα και ο Πικέ αποχωρίστηκαν για λίγο τη μεγάλη τους αγάπη, το γιο τους Μίλαν, και πήγαν βόλτα με τα ποδήλατα τους. Τη φωτογραφία ανέβασε ο Ζεράρντ Πικέ στο ίνσταγραμ.Ο Πικέ προηγείται και η Σακίρα ακολουθεί έχοντας βγάλει τη γλώσσα έξω...Τα συμπεράσματα δικά σας. 
πηγη

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...