Ανεξάρτητοι Έλληνες: Βρήκαν ευρωβουλευτές απο το Facebook, θα τους επιλέξουν με κλήρωση

Σε ειδική εκδήλωση απέναντι απο την Ακρόπολη ο Πάνος Καμμένος παρουσιάζει σήμερα το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος
Σήμερα το πρωί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παρουσιάσουν το ευρωψηφοδέλτιό τους. Η παρουσίαση θα γίνει στον «Διόνυσο», Ροβέρτου Γκάλλι 43, στην Ακρόπολη, με κεντρικό ομιλητή τον Πάνο Καμμένο. Με βάση ανακοίνωση του κόμματος, θα ανακοινωθούν συνεργασίες με Κινήματα για κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές.

Σημειώνεται πως για την συγκρότηση μέρους του ψηφοδελτίου, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προσκάλεσε μέσω Διαδικτύου να υποβάλουν τα βιογραφικά τους νέοι και νέες που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ανταποκρίθηκε μεγάλος αριθμός υποψηφίων με ακαδημαϊκούς τίτλους σπουδών, εξειδίκευση σε ευρωπαϊκές σπουδές και επαγγελματική εμπειρία.

Όπως σημειώνεται, αξιολογήθηκαν τα βιογραφικά και στο πλαίσιο της άμεσης Δημοκρατίας, οι υποψήφιοι που προκρίθηκαν θα συμμετάσχουν σε ανοιχτή δημόσια κλήρωση για την κάλυψη θέσεων του ευρωψηφοδελτίου. Οι υπόλοιποι θα στελεχώσουν τις επιτροπές υποστήριξης Ευρωεκλογών.

Η ανοιχτή δημόσια κλήρωση θα γίνει μετά την ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου. Τα έξοδα των ανέργων υποψηφίων για την συμμετοχή τους στις εκλογές θα καλυφθούν από το Κίνημα.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...