Malaika Firth: Η ανερχόμενη καλλονή από την Κένυα

Σε συνέντευξή της η Firth έχει πει ότι τα πρότυπά της είναι η 23χρονη Jοurdan Dunn, η οποία υπήρξε το πρώτο μαύρο μοντέλο που περπάτησε στην πασαρέλα για την Prada, και η 25χρονη Πορτορικανή Joan Smalls, η οποία υπήρξε η πρώτη Λατίνα καλλονή που έγινε πρόσωπο της Estee Lauder
Στο φωτογραφικό φακό του σταρ φωτογράφου Mario Testino πόζαρε η ανερχόμενη καλλονή Malaika Firth για το editorial μόδας του γυναικείου περιοδικού «Vogue» της γαλλικής έκδοσης του Απριλίου.
Η φωτογράφηση έχει θέμα «το καλό κορίτσι γίνεται κακό» και το μοντέλο φόρεσε ρούχα από τους οίκους Celine, Dolce & Gabbana, Jimmy Choo και Channel.







Η Firth γεννήθηκε πριν από 20 χρόνια στην Κένυα αλλά στα 7 της χρόνια μετακόμισε μόνιμα στο ανατολικό Λονδίνο. Με παρότρυνση της μητέρας της ξεκίνησε να φωτογραφίζεται ερασιτεχνικά ως μοντέλο από μικρή ηλικία ενώ στα 17 της χρόνια έκανε την πρώτη επαγγελματική της φωτογράφηση. Ένα χρόνο μετά περπάτησε στα catwalks για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και έλαβε τις καλύτερες κριτικές.







Παράλληλα με το μόντελινγκ η Firth ασχολείται και με την ηθοποιία, έχοντας συμμετάσχει σε κάποιες θεατρικές παραστάσεις στο Λονδίνο. Σε συνέντευξή της η Firth έχει πει ότι τα πρότυπά της είναι η 23χρονη Jοurdan Dunn, η οποία υπήρξε το πρώτο μαύρο μοντέλο που περπάτησε στην πασαρέλα για την Prada, και η 25χρονη Πορτορικανή Joan Smalls, η οποία υπήρξε η πρώτη Λατίνα καλλονή που έγινε πρόσωπο της Estee Lauder.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...