Ο Sean Penn «σπίτωσε» την κουκλάρα Charlize Theron

Το σπίτι του Penn στο Μαλιμπού εκτός από... απέραντο κήπο διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο, πάρκινγκ αλλά και μια μικρή παιδική χαρά με τραμπολίνο για να περνάει την ώρα του ο μικρός Jackson
Στο πολυτελές σπίτι του Sean Penn στο παραλιακό Μαλιμπού της Καλιφόρνια μετακόμισαν, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η ηθοποιός και αγαπημένη του Charlize Theron με τον υιοθετημένο γιο της Jackson. Ο 53χρονος Αμερικανός ηθοποιός ανακαίνισε πρόσφατα το σπίτι αυτό για να μείνουν όλοι μαζί. Ετσι η στιγμή ήρθε και το χολιγουντιανό ζευγάρι ζει πλέον μια οικογενειακή ζωή.




Το σπίτι αυτό είναι ένα από τα πιο ωραία σπίτια της περιοχής και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μεγάλο κήπο με δέντρα, περιφραγμένο για απόλυτη ηρεμία, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι που ζουν μόνιμα πλέον έξω από αυτό, εξωτερική μεγάλη πισίνα, γυμναστήριο, πριβέ πάρκινγκ αλλά και μια μικρή παιδική χαρά όπου δεσπόζει το τραμπολίνο για να περνάει την ώρα του ο μικρός Jackson.



Οσο για το επόμενο βήμα του ζευγαριού, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.



















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...