Miley Cyrus: Το κορίτσι και το άλογο, μέρος 2ο...-Προκαλεί πάλι το “κακό κορίτσι” της μουσικής σκηνής

Νέα αποκαλυπτική φωτογράφιση από τη νεαρή τραγουδίστρια – Δείτε τις διαφορές από ανάλογη φωτογράφισή της το 2009! - Τότε ήταν η Χάνα Μοντάνα της Disney, σήμερα είναι η πιο προκλητική τραγουδίστρια της νέας γενιάς...
Η Miley Cyrus φωτογραφίζεται ξανά, έτσι όπως μας έχει συνηθίσει εσχάτως: ημίγυμνη.


Με αφορμή την προώθηση του νέου της σινγκλ, συγκεκριμένα του ρεμίξ της τελευταίας της επιτυχίας Αdore You, η πάλαι ποτέ τρυφερή πρωταγωνίστρια της παιδικής σειράς Χάνα Μοντάνα, αποδεικνύει τους λόγους που την έχουν μετατρέψει στο πιο “κακό κορίτσι” της σύγχρονης μουσικής σκηνής.



Το κόνσεπτ της φωτογράφισης, που υπογράφει η διάσημη φωτογράφος Olivia Malone, προέβλεπε πως η νεαρή τραγουδίστρια θα φωτογραφηθεί γυμνόστηθη, πάνω σε ένα άγαλμα που αναπαριστά ένα λευκό άλογο. Όπερ και εγένετο, μόνο που παρόμοια ιδέα είχαν, το... “μακρινό” 2009, οι υπεύθυνοι της σειράς Χάνα Μοντάνα, που φωτογράφισαν την Miley πάνω σε ένα λευκό άλογο.



Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο φωτογραφίσεις είναι εξώφθαλμες...

Και σε κάθε περίπτωση καταδεικνύουν τόσο τους λόγους για τους οποίους τα τραγούδια της Miley σαρώνουν στα τσαρτς Ευρώπης και Αμερικής – λογικό με τέτοιο promotion (!) - όσο και το πώς κατάφερε η νεαρή σταρ να μεταμορφωθεί από “νεράιδα” των παιδικών παραμυθιών σε “ιέρεια” των φαντασιώσεων των... ενηλίκων θαυμαστών της.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...