«Ο Chris Martin παρακαλάει την Gwyneth μέσα από τo νέο άλμπουμ» λέει κριτικός των Times

Πέρασε κιόλας ένας μήνας από την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου της Gwyneth Paltrow με τον Chris Martin, τον τραγουδιστή και δημιουργό των Coldplay – Φαίνεται όμως οτι ο Martin δεν ήθελε αυτόν τον χωρισμό



Η ανακοίνωση για τον χωρισμό ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ έγινε στο προσωπικό site της Paltrow κάτι που από νωρίς πολλές ανώνυμες πηγές έλεγαν ότι δυσαρέστησε τον Chris Martin, αν και φαινομενικά η ανακοίνωση είχε την υπογραφή και των δυο τους. Παρ' όλα αυτά ο μουσικός και τραγουδιστής των Coldplay, δεν έχει σχολιάσει καθόλου τον χωρισμό του στις δημόσιες εμφανίσεις του και σε μια μόνο συνέντευξη για το BBC Radio, απλώς είπε ότι οι χωρισμοί είναι δύσκολοι.

Παρ' όλα αυτά, την Δευτέρα το βράδυ στο θέατρο Beacon στη Νέα Υόρκη, οι Coldplay έκαναν την μοναδική τους συναυλία για το νέο τους άλμπουμ στην Αμερική, παρουσιάζοντας μάλιστα και ένα νέο τραγούδι. Και όπως φαίνεται όλο το άλμπουμ είναι μια κραυγή θλίψης του -συνθέτη- και τραγουδιστή Chris Martin.

To album ονομάζεται «Ghost Stories» (Ιστορίες Φαντασμάτων) και είναι μια παραδοχή δημόσια όπως φαίνεται του Martin, ότι ο γάμος του διαλύθηκε σιγά σιγά... Για περίπου 15 χρόνια το συγκρότημα ήταν από τα πιο σημαντικά στην ποπ-ροκ σκηνή, επηρεάζοντας πολλά νεώτερα τους συγκρότημα και γράφοντας μουσική ιστορία.

Με αυτό το άλμπουμ όμως, δυστυχώς δείχνουν μια μαλθακή, νερόβραστη και άνευρη ροκ σύμφωνα με την πρώτη κριτική της συναυλίας τους από τους New York Times.
«Τι συμβαίνει όταν τα δυνατά στοιχεία μιας μουσικής χάνονται τελείως, το είδαμε στην συναυλία των Coldplay την Δευτέρα, όπου παίζοντας πολλά νέα τους μουσικά κομμάτια.
Το συγκρότημα αποκάλυψε και ένα νέο τραγούδι από το επικείμενο άλμπουμ με τίτλο «True Love» λέγοντας στο κοινό ότι είναι το αγαπημένο τους τραγούδι από όλα όσα έχουν γράψει μέχρι στιγμής. Ο Martin ζήτησε από το κοινό να μην καταγράψει με τα κινητά το τραγούδι για να μην διαρρεύσει στο Youtube και να παραμείνει μια στιγμή μοναδική μεταξύ κοινού και δημιουργού.
«Δεν ζήτησε όμως από τους κριτικούς μουσικής να μην μιλήσουν για αυτό οπότε σας λέω πως το True Love είναι άβολο και αλλόκοσμο, ένα συνεχές ντροπιαστικό παρακαλητό. Οι στίχοι πάνε κάπως έτσι “I wish you could have let me know/What’s really going on below/I’ve lost you now, you let me go”. Στο ρεφραίν ο κύριος Martin χωρίς ντροπή, μας τραγουδάει “Tell me you love me/If you don’t then lie.”»
Το δεύτερο νέο τους τραγούδι με τίτλο «Another's Arms» είναι μια ωδή στην κατάθλιψη ενός παρατημένου “Used to be your arms around me/Your body on my body”
Το νέο άλμπουμ, είναι γεμάτο μπαλάντες ηρεμία και χαμηλούς τόνους, ενώ η σκηνική παρουσία του Martin ήταν αρκετά θεατρτική. «Όταν τραγούδησε το Midnight, έπεσε στα γόνατα επί σκηνής».

Ακούστε εδώ το Magicκαι το Sky Full of Stars από το νέο τους άλμπουμ
pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...