Κροατία- Ο πιο τυχερός... γκαντέμης του κόσμου ( picture+video )

Ο Φρέιν Σέλακ ένας δάσκαλος μουσικής από την Κροατία είναι ο πιο τυχερός ή πιο άτυχος άνθρωπος. Εξαρτάται από ποια οπτική θα το δει κανείς. Το 1962 ταξίδευε με το τρένο από το Ντουμπρόβνικ στο Σαράγεβο.
Το τρένο εκτροχιάστηκε και έπεσε σε ποτάμι με αποτέλεσμα 11 άτομα να χάσουν τη ζωή τους. Ο Φρέιν έσπασε μόνο το χέρι του. Το 1963 ταξιδεύει με ένα δικινητήριο αεροπλάνο προς τη Ριέκα. Ξαφνικά σταματάνε οι μηχανές του αεροπλάνου, καμπίνα αποσυμπιέζεται το αεροπλάνο αρχίζει να πέφτει ανεξέλεγκτα. Ξαφνικά η πόρτα ξεκολλάει και ο Φρέιν βρίσκεται στον αέρα χωρίς αλεξίπτωτο. Το αεροπλάνο συντρίβεται στο έδαφος με αποτέλεσμα 19 άτομα να χάσουν τη ζωή τους.



 Ο Φρέιν «προσγειώνεται» σε μια τεράστια θημωνιά και γλιτώνει πάλι με μικροτραυματισμούς. Το 1965 επιβαίνει σε λεωφορείο που πέφτει σε γκρεμό από γέφυρα. Τέσσερις νεκροί, ο Φρέιν επιβιώνει. Το 1970 κυκλοφορεί πια με αυτοκίνητο. Το ΙΧ παίρνει φωτιά. Πηδάει έξω από το αυτοκίνητο πριν εκραγεί. Το 1973 άλλο ΙΧ που οδηγεί παίρνει φωτιά. Γλιτώνει με εγκαύματα. Το 1995 τον χτυπάει λεωφορείο! Δεν έπαθε τίποτα. Το 1996 φορτηγό τον βγάζει από το δρόμο. Το αυτοκίνητο πέφτει σε γκρεμό και εκρηγνύεται. Ο Φρέιν από θαύμα έχει πεταχτεί από το παράθυρο σε ένα δέντρο στη πλαγιά. Το 2003, 72 ετών πια ο Φρέιν Σέλακ παίζει ένα λότο. Κέρδισε το Τζάκ Ποτ.


Πηγή: you tube/9GAG/This & That Visuals

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...