Βραζιλία: Ελληνίδα παραγωγός του CNN τραυματίστηκε σε συμπλοκή διαδηλωτών - αστυνομίας - Βίντεο: Ξύλο στην προπόνηση της Κολομβίας!

Η Μπάρμπαρα Αρβανιτίδης και η συνάδελφός της, Σάστα Ντάρλινγκτον, από το CNN τραυματίστηκαν στο Σάο Πάολο από δακρυγόνα
Η Ελληνίδα παραγωγός του αμερικανικού δικτύου CNN, Μπάρμπαρα Αβρανιτίδης και η συνάδελφός της, δημοσιογράφος Σάστα Ντάρλινγκτον, τραυματίστηκαν την ώρα που κάλυπταν διαδηλώσεις κατά του Μουντιάλ στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.



Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι δύο γυναίκες φέρουν τραύματα από θραύσματα γυαλιών, αλλά και από ρίψη δακρυγόνων που πιθανώς πραγματοποίησαν αστυνομικοί, ενώ λέγεται πως οι άνδρες των αστυνομικών αρχών έκαναν και χρήση πλαστικών σφαιρών.

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες κάλυπταν τα επεισόδια ανάμεσα σε άνδρες της αστυνομίας και διαδηλωτές που αντιδρούν στη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
Στο μεταξύ, περίπου 200 ήταν οι συγκεντρωμένοι που έφτασαν σε κεντρική περιοχή του Σάο Πάολο και με πανό, το οποίο ανέφερε «Αν δεν έχουμε δικαιώματα, τότε δε θα γίνει το Μουντιάλ»,  φώναζαν συνθήματα κατά των δαπανών για την αθλητική διοργάνωση.

Τουλάχιστον ένας από αυτούς συνελήφθη, ενώ η αστυνομία της Βραζιλίας πραγματοποίησε ρίψη δακρυγόνων, πλαστικών σφαιρών για να διαλύσει το πλήθος που κατευθυνόταν στην Αρένα ντε Σάο Πάολο, όπου θα διεξαχθεί η αποψινή τελετή έναρξης και ο πρώτος αγώνας ανάμεσα σε Βραζιλία και Κροατία.πηγη


Mayara Rubik: Η Βραζιλιάνα με την ιδιαίτερη ομορφιά

Η Βραζιλιάνα καλλονή Mayara Rubik είναι είναι ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα της χώρας της, με ιδιαίτερη ομορφιά όπως έχουν πει οι άνθρωποι του χώρου για αυτή

Στο φακό του Alexander Neumann για το editorial μόδας του περιοδικού «Vogue» της μεξικανικής έκδοσης του Ιουνίου πόζαρε η Βραζιλιάνα καλλονή Mayara Rubik, η οποία είναι ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα της χώρας της, με ιδιαίτερη ομορφιά όπως έχουν πει οι άνθρωποι του χώρου για αυτή.



Η Rubik, η οποία στη συγκεκριμένη φωτογράφηση φόρεσε ρούχα από τους οίκους Alexander Wang, Dolce & Gabbana και Balenciaga εργάζεται μόλις 4 χρόνια και έχει υπογράψει στο γνωστό πρακτορείο μόδας Ford.



Και μπορεί ακόμα να είναι ελάχιστα τα πράγματα που μπορεί κανείς να βρει για αυτή στο διαδίκτυο, είμαστε σίγουροι όμως ότι στο μέλλον θα ακούσουμε αρκετά για εκείνη. Η φωτογράφηση έγινε στο πανέμορφο Ρίο ντε Τζανέιρο.












Βίντεο: Ξύλο στην προπόνηση της Κολομβίας!

Ένταση επικράτησε για λίγη ώρα στο προπονητικό κέντρο όπου χρησιμοποιεί η Κολομβία στη Βραζιλία

Το κλίμα στην ομάδα μπορεί να είναι άριστο πριν το ματς με την Ελλάδα, όμως οι Κολομβιανοί οπαδοί βρήκαν… λόγους να τσακωθούν και να πιαστούν στα χέρια κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ένταση επικράτησε για λίγη ώρα στο προπονητικό κέντρο όπου χρησιμοποιεί η Κολομβία στη Βραζιλία. Οπαδοί της ομάδας που βρέθηκαν την Πέμπτη στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν από κοντά τους παίκτες και τον Πέκερμαν πιάστηκαν στα χέρια και η κατάσταση ξέφυγε. Ο λόγος; Οπαδικές διαφορές!

 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...