Σ. Βούλτεψη: Για το κοινωνικό μέρισμα η επιστολή Σαμαρά - Ο Άδωνις Γεωργιάδης νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Τη θέση ότι η επιστολή του πρωθυπουργού στην τρόικα συνόδευε την απόφαση της κυβέρνησης για διανομή μέρους του πλεονάσματος εξέφρασε η Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στην "Κοινωνία Ώρα MEGA", ενώ επανέλαβε ότι πρόκειται για γνωστή επιστολή.


    "Είναι πολύ θλιβερό, λυπηρό, η Αυγή της υπόθεσης Λαμπράκη να εμφανίζει ως αποκάλυψη ένα έγγραφο το οποίο φέρει ημερομηνία από την ιστοσελίδα του ΔΝΤ. Δηλαδή την ημέρα κατά την οποία βγήκε στον αέρα από την ιστοσελίδα του ΔΝΤ. Η επιστολή αυτή είναι γνωστή, δεν είναι κάτι καινούργιο, συνοδεύει πάντα μια κίνηση της κυβέρνησης διότι όπως ξέρετε είχαμε πλεόνασμα, η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός αποφάσισε ένα μέρος του πλεονάσματος να πάει στο κοινωνικό μέρισμα, να επιστρέψει δηλαδή στον κόσμο, αυτό όπως θυμάστε είχε προκαλέσει κάποιες ανησυχίες και θα προτιμούσαν αυτό να μείνει ως μαξιλαράκι για την περίπτωση που υπάρξει μια άλλη αστοχία στο μέλλον", είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Από την μεριά του, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοινώσεις του επιτέθηκε στην κυβέρνηση επισημαίνοντας ότι στο εσωτερικό επιμένει ότι δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα την ώρα που διεθνώς και ενυπόγραφα δεσμεύεται ο πρωθυπουργός ότι θα τα λάβει.πηγη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά - Ο πρωθυπουργός εξήρε το έργο του κ. Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας

Νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναλαμβάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος με δήλωσή του, εισερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, εξήρε το έργο του Άδωνι Γεωργιάδη στον τομέα των μεταρρυθμίσεων στο υπουργείο Υγείας.

Μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι στηρίζει το έργο του κ. Σαμαρά και επισήμανε πως η επιτυχία των μεταρρυθμίσεων αποτελεί το μέλλον.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γεωργιάδης θα αναλάβει καθήκοντα από το τρίτο θερινό τμήμα της Βουλής.

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...