ONIRAMA: Δείτε το πρώτο βίντεοκλίπ στη Νοηματική -Τα μέλη του συγκροτήματος πρωτοπόρησαν για τα ελληνικά δεδομένα

Η μουσική δεν έχει σύνορα και γλώσσα και αγγίζει πάντα τις ευαίσθητες χορδές μας. Οι ONIRAMA το αποδεικνύουν με την οπτικοποίηση του νέου τραγουδιού τους στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα
Οι ONIRAMA αποφάσισαν αυτή τη φορά όχι μόνο να κυκλοφορήσουν ένα νέο τραγούδι ,αλλά να δημιουργήσουν έναν δρόμο επικοινωνίας με τους ανθρώπους που η μόνη γλώσσα επικοινωνίας τους είναι η νοηματική.
Τα μέλη του συγκροτήματος πρωτοπόρησαν για τα ελληνικά δεδομένα οπτικοποιώντας το κομμάτι τους με το βιντεοκλίπ του οποίου πρωταγωνιστές είναι γνώστες της Ελληνικής νοηματικής γλώσσας.

Οι ONIRAMA έγιναν το συγκρότημα που επικοινώνησε μέσω του τραγουδιού του πέρα από τον λόγο, με το συναίσθημα και την απόδειξη ότι η ευαισθησία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής.
Στο βιντεοκλιπ συνέβαλε το Κέντρο διδασκαλίας ΕΝΓ και υποστηρικτικής παρέμβασης «Πολυχώρος Κιβωτός» και οι συνεργάτες του Ευγενία και Νίκος Γαλάνης στην απόδοση των στίχων, Φωτεινή Σκαφίδα στη διερμηνεία και οι Γιώργος Φωτάκης, Ευγενία Γαλάνη, Νίκος Γαλάνης, Φωτεινή Σκαφίδα στην ερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.
Απολαύστε το βίντεο κλιπ των ONIRAMA και ζήστε την εμπειρία της νοηματικής γλώσσας.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...