Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: ΓΚΑΝΑ - ΗΠΑ 1-2 Το American... dream της πρόκρισης! (vid+pics)

 Το dream της πρόκρισης στους «16» του Mundial σε έναν όμιλο με φαβορί τις Γερμανία-Πορτογαλία, είναι American μετά το 2-1 των ΗΠΑ επί της Γκάνας σε ένα ματς με επική έναρξη και φινάλε-θρίλερ.

Και γιατί λέμε επική αρχή και φινάλε-θρίλερ… Διότι πολύ απλά οι Αμερικανοί προηγήθηκαν στα 29 δεύτερα, ισοφαρίστηκαν στο 83' και στο 86' είδαν τον Μπρουκς να εξελίσσεται σε χρυσή αλλαγή και να διαμορφώνει το τελικό 2-1 υπέρ των ΗΠΑ.


Στα 29 δεύτερα το 1-0

Πιο ονειρικό ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο αισιόδοξος Αμερικανός. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στο ματς, πιο συγκεκριμένα στα 29 δευτερόλεπτα, οι ΗΠΑ πήραν το προβάδισμα στο σκορ με δράστη τον Ντέμπσεϊ. Ο έμπειρος άσος με καριέρα στην Premier League, εκμεταλλεύτηκε την ωραία εναλλαγή της μπάλας μέσα στην περιοχή και όταν βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το 1-0 με ωραίο πλασέ.

Οι Γκανέζοι προσπάθησαν να αντιδράσουν… Να ξεπεράσουν το σοκ και να μην μουδιάσουν… Με τους δυο Αγιού και τον Ατσού, λοιπόν, εν μέρει τα κατάφεραν με τους Αμερικάνους, όμως, στο 19' να αγγίζουν το 2-0 με τον Άλτιντορ.

Η ατυχία με Άλτιντορ

Και στο 21' η ατυχία χτύπησε την πόρτα των ΗΠΑ… Σε μία κούρσα ο Άλτιντορ έπεσε στο έδαφος και έδειξε κατευθείαν θλάση στον πάγκο με τον Κλίνσμαν να παγώνει με δεδομένο πως ναι μεν είχε στον πάγκο τον Γιόχανσον με τη σπουδαία χρονιά στην Αλκμααρ, όμως δεν έχει στο τουρνουά τον εμπειρότατο, Λάντον Ντόνοβαν που άφησε εκτός και κατακρίθηκε.

Το 1-0 έμελλε να είναι το σκορ του ημιχρόνου… Διότι από τη μία η Γκάνα είχε φλύαρη υπεροχή χωρίς την καλή στιγμή, ενώ από την άλλη οι Αμερικανοί ναι μεν προσπαθούσαν, έκλεβαν την μπάλα και είχαν όλες τις προϋποθέσεις για κάτι καλό, όμως πάντα λίγο πριν τη μεγάλη περιοχή έκαναν το λάθος.

Επικό φινάλε

Στο β' ημίχρονο, τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα… Οι ΗΠΑ είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο την ώρα που η Γκάνα προσπαθούσε με εκτελεστή τον Ασαμόα Γκιάν να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Ο έμπειρος επιθετικός είχε δυο-τρεις καλές στιγμές στο διάστημα 55'-65' για το 1-1, όμως αυτό δεν ήρθε για την Γκάνα που στο 59 έριξε στο ματς τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ και στο 71' τον Εσιέν σε μία προσπάθεια να αλλάξει το ρου της αναμέτρησης.

Και το 1-1 ήρθε έστω και με καθυστέρηση… Στο 83, λοιπόν, η Γκάνα πήρε αυτό που άξιζε… Εφθασε στο 1-1 με τον Αντρέ Αγιού έπειτα από έναν εξαιρετικό συνδυασμό των Αφρικανών. Και εκεί που θα περίμενε κανείς να πάρει και ψυχολογικό προβάδισμα η Γκάνα απ' αυτό το τέρμα, ήρθε στο 86' ο Μπρουκς που είχε μπει αντί του Μπέσλερ στο ημίχχρονο, με κεφαλιά να γράψει το 2-1 υπέρ των ΗΠΑ. Επί της ουσίας στην πρώτη υποψία φάσης και απειλής στο β' ημίχρονο, οι Αμερικανοί κατάφεραν να γράψουν το 2-1 σε ένα ματς με επικό φινάλε… Το dream της πρόκρισης είναι American!

ΣΚΟΡΕΡ: 83' Αντρέ Αγιού - 1' Ντέμπσεϊ, 86' Μπρουκς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιόνας Ερικσον (Σουηδία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 31' Ραμπιού, 90+2' Μουντάρι

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: -

ΓΚΑΝΑ: Κβαρασέι, Γκίαν, Οπάρε, Ατσού (77' Αντόμα), Α. Αγιού, Τζ. Αγιού (59' Μπόατενγκ), Μουντάρι, Ραμπιού (71' Εσιέν), Μενσά, Ασαμόα, Μπογιέ.

Η.Π.Α: Χάουαρντ, Μπράντλεϊ, Μπέσλερ (46' Μπρουκς), Μπίσλεϊ, Ντέμπσεϊ, Μπεντόγια (77' Ζούζι), Τζόουνς, Μπέκερμαν, Άλτιντορ (22' λ.τρ. Γιόχανσον), Κάμερον, Τζόνσον.

Επιμέλεια: ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΟ

...

USA 2 : 1 Ghana - Highlights All Goals από GEntertainmentSPORT










πηγη

Αναλυτικά, ολόκληρο το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου:




Η μεγάλη μέρα για την εθνική μας ομάδα έφτασε. Στις 7 το απόγευμα αντιμετωπίζει στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας την Κολομβία στο πρώτο της ματς στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Η ΝΕΡΙΤ και η ΝΕΡΙΤ HD μεταδίδουν τον αγώνα απευθείας.


Το δεύτερο ματς του ομίλου της εθνικής μας θα γίνει στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής ώρα Ελλάδας, μεταξύ της Ακτής Ελεφαντοστού και της Ιαπωνίας, επίσης με τηλεοπτική κάλυψη από ΝΕΡΙΤ sports και ΝΕΡΙΤ HD .

Σήμερα Σάββατο, στα γήπεδα της Βραζιλίας θα γίνουν ακόμα οι αγώνες Ουρουγουάη - Κόστα Ρίκα (22:00, ΝΕΡΙΤ Sports και HD) και το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Αγγλίας και Ιταλίας στη 1 τα ξημερώματα (01:00, ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD).



Με το Ουρουγουάη-Κόστα Ρίκα ανοίγει το μεσημέρι του Σαββάτου (16:00, ώρα Βραζιλίας) η δράση στο τέταρτο γκρουπ του Μουντιάλ.

Η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες έχει λιγότερες πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της, που έχουν εμπειρία από Ευρώπη ξέρουν καλά τους παίκτες της Αγγλίας και της Ιταλίας. Όμως, προτού φτάσουν σε αυτές, θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της αδύναμης θεωρητικά Κόστα Ρίκας, του γνώριμου μας, Τζόελ Κάμπελ. Ο Λουίς Σουάρες δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στους αρχικούς έντεκα.

Στις προηγούμενες οκτώ αναμετρήσεις των δύο ομάδων οι «γαλάζιοι» σημείωσαν έξι νίκες, ενώ τα άλλα δύο ματς κόλλησαν στην ισοπαλία.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ουρουγουαή (Ταμπάρες): Μουσλέρα, Περέιρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Κάσερες, Στουάνι, Ρίος, Γκαργκάνο, Σεμπολά, Φορλάν, Καβάνι.

Κόστα Ρίκα (Πίντο) : Νάβας, Ουμάνια, Γκονζάλες, Ακόστα, Ντίας, Μπόργκες, Τεγιάντα, Καμπόα, Ρουίς, Μπολάνος, Κάμπελ.

Θέλουμε ισοπαλία! 

Ματς για ξενύχτηδες, αλλά με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον! Στις 04:00 (ΝΕΡΙΤ) τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) στο «Αρένα Περναμπούκο» στο Ρεσίφε, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία ολοκληρώνουν την πρώτη αγωνιστική του Γ’ ομίλου, αφού θα έχει προηγηθεί η αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με την Κολομβία. Με την ευχή, λοιπόν, το σύνολο του Φερνάντο Σάντος να έχει πάρει το θετικό αποτέλεσμα, οι Έλληνες φίλαθλοι θα περιμένουν μία ωραία ισοπαλία στο συγκεκριμένο ματς, όπως είχε δηλώσει προ ημερών και ο Αλέξανδρος Τζιόλης!

Αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο παγκόσμιο Κύπελλο στο οποίο συμμετέχει η Ακτή Ελεφαντοστού, με τους Ιβοριανούς να μην έχουν καταφέρει να προκριθούν ποτέ από τη φάση των ομίλων, τερματίζοντας στην τρίτη θέση τις δύο προηγούμενες φορές. Μάλιστα, με δεδομένο πως η «χρυσή γενιά» των αδερφών Γιάγια και Κολό Τουρέ, Ντιντιέ Ντρογμπά και Ντιντιέ Ζοκορά έχει περάσει τα 30, το κίνητρο για την πρόκριση στην επόμενη φάση είναι ακόμη μεγαλύτερο, γιατί μπορεί να είναι και η τελευταία φορά που αυτές οι… παλιοσειρές να παίζουν όλοι μαζί. Ο μοναδικός «πονοκέφαλος» για τους τυπικά γηπεδούχους είναι ο Γιάγια Τουρέ, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Από την άλλη, όμως, έχουν να αντιμετωπίσουν ένα αξιόμαχο και δυνατό σύνολο όπως είναι η Ιαπωνία, που σε καμία περίπτωση δεν ταξίδεψε στη Βραζιλία για να δει απλώς τα αξιοθέατα και να τα απαθανατίσει με τις πανάκριβες -και τελευταίας λέξης της τεχνολογίας- φωτογραφικές της μηχανές. Το σύνολο του Αλμπέρτο Τζακερόνι μπορεί να μη διαθέτει βαριά ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ωστόσο παίκτες όπως ο Χόντα και ο Καγκάβα, που αγωνίζονται σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μόνο αμελητέες ποσότητες δεν είναι.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν πλούσια προϊστορία αφού έχουν αναμετρηθεί μόλις τρεις φορές. Ωστόσο, πάντα υπήρξε ένας νικητής. Η Ιαπωνία έχει τη «μερίδα του λέοντος» με δύο νίκες, με την Ακτή Ελεφαντοστού, όμως, να έχει επικρατήσει στο τελευταίο τους ραντεβού (σ.σ. με σκορ 2-0) σε ένα φιλικό που είχε γίνει τον Ιούνιο του 2010 στην Ελβετία.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ακτή Ελεφαντοστού: Μπάρι, Οριέ, Κ. Τουρέ, Ζοκορά, Μποκά, Τιοτέ, Γ. Τουρέ, Ντιέ, Καλού, Ντρογμπά, Ζερβινιό.

Ιαπωνία: Καβασίμα, Ουτσίντα, Γιοσίντα, Κόνο, Ναγκατόμο, Χασέμπε, Εντό, Οκαζάκι, Χόντα, Καγκάβα, Κακιτάνι.


Αγγλία - Ιταλία για να... ξορκίσουν το κακό παρελθόν

Αν η παρουσία τους στην προηγούμενη διοργάνωση είναι η βάση, τότε ο μίνιμουμ στόχος που έχουν να εκπληρώσουν Αγγλοι και Ιταλοί είναι να ξεπεράσουν (τον μέτριο έως κακό) εαυτό που έδειξαν στο προηγούμενο τουρνουά.

Η Αγγλία αποκλείστηκε από μια ασυγκράτητη Γερμανία με το βαρύ 4-1 στους "16", ενώ η Ιταλία ήταν η δυσάρεστη έκπληξη αφού τερμάτισε τελευταία στον όμιλό της.

Από το 2010 έχουν αλλάξει πολλά και για τις δύο ομάδες που εμφανίζονται αρκετά ανανεωμένες και κληρώθηκαν στον 4ο όμιλο μαζί με την Ουρουγουάη και την Κόστα Ρίκα.

Απόψε αναμετρώνται για 25η φορά στην ιστορία τους. Σε επίπεδο προϊστορίας λοιπόν η Ιταλία μετράει εννιά νίκες, η Αγγλία οκτώ, ενώ επτά ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τελευταία φορά που συναντήθηκαν σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν στον μικρό τελικό του 1990, με την Ιταλία να επικρατεί με σκορ 2-1.

Η πιο πρόσφατη κόντρα τους σε μεγάλη διοργάνωση ήταν στο Euro 2012 (0-0 η κανονική διάρκεια, 4-2 στην διαδικασία των πέναλτι για τους Ιταλούς), με highlight την αξέχαστη εμφάνιση του Αντρέα Πίρλο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι για σήμερα, ο Ρόι Χότζον δεν υπολογίζει στον Άλεξ Οξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντάνι Γουέλμπεκ, ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις. Στην Ιταλία ο Τσέζαρε Πραντέλι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ματία Ντε Σίλιο.

Πιθανές συνθέσεις:


Αγγλία (4-2-1-3): Χαρτ, Τζόνσον, Κέιχιλ, Τζαγκέλκα, Μπέινς, Τζέραρντ, Χέντερσον, Στέρλινγκ, Λαλάνα, Στάριτζ, Ρούνεϊ.

Ιταλία (4-4-2): Μπουφόν, Αμπάτε, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Ντε Ρόσι, Καντρέβα, Πίρλο, Μαρκίσιο, Μπαλοτέλι, Κασάνο.

Διαιτητής: Μπγιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)
Γήπεδο: Αρένα Αμαζόνια (Μανάους)



Αναλυτικά, ολόκληρο το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ
18:00 – 19:00 PRE GAME (ΝΕΡΙΤ)
19:00 – 21:00 ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)
21:00 – 22:00 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)
22:00 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)
01:00 – 03:00 ΑΓΓΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)
04:00 ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΙΑΠΩΝΙΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ
19:00 ΕΛΒΕΤΙΑ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ (ΝΕΡΙΤ Sports)
22:00 – 00:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΟΝΔΟΥΡΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)
22:00 ΙΡΑΝ - ΝΙΓΗΡΙΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ
01:00 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΒΟΣΝΙΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)
19:00 – 21:00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
01:00 ΓΚΑΝΑ - ΗΠΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)
19:00 ΒΕΛΓΙΟ - ΑΛΓΕΡΙΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)
22:00 – 00:00 ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ
01:00 ΡΩΣΙΑ - ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)
19:00 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)
22:00 – 00:00 ΙΣΠΑΝΙΑ – ΧΙΛΗ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ
01:00 ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΚΡΟΑΤΙΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)
19:00 ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (ΝΕΡΙΤ Sports)
22:00 – 00:00 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΑΓΓΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ
00:00 – 01:00 PRE GAME (ΝΕΡΙΤ)
01:00 – 03:00 ΙΑΠΩΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)
03:00 – 04:00 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)
19:00 ΙΤΑΛΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)
22:00 – 00:00 ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
01:00 ΟΝΔΟΥΡΑ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ (ΝΕΡΙΤ Sports)
19:00 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΓΚΑΝΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)
22:00 – 00:00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΓΚΑΝΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ
01:00 ΝΙΓΗΡΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)
19:00 – 21:00 ΒΕΛΓΙΟ – ΡΩΣΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)
22:00 ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΑΛΓΕΡΙΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ
01:00 ΗΠΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)
19:00 – 21:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΧΙΛΗ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)
21:00 – 23:00 POST – PRE GAME (ΝΕΡΙΤ)
23:00 – 01:00 ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)
23:00 ΚΡΟΑΤΙΑ - ΜΕΞΙΚΟ (ΝΕΡΙΤ Sports)

ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
19:00 ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ - ΑΓΓΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)
19:00 – 21:00 ΙΤΑΛΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)
22:00 – 23:00 PRE GAME (ΝΕΡΙΤ)
23:00 – 01:00 ΕΛΛΑΔΑ – ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)
23:00 ΙΑΠΩΝΙΑ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ
01:00 – 02:00 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)
19:00 ΒΟΣΝΙΑ - ΙΡΑΝ (ΝΕΡΙΤ Sports)
19:00 – 21:00 ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)
21:00 – 23:00 POST – PRE GAME (ΝΕΡΙΤ)
23:00 – 01:00 ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ – ΓΑΛΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)
23:00 ΟΝΔΟΥΡΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ
19:00 ΗΠΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)
19:00 – 21:00 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΚΑΝΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)
21:00 – 23:00 POST – PRE GAME (ΝΕΡΙΤ)
23:00 – 01:00 ΚΟΡΕΑ – ΒΕΛΓΙΟ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)
23:00 ΑΛΓΕΡΙΑ - ΡΩΣΙΑ (ΝΕΡΙΤ Sports)

Οι διασταυρώσεις σε φάση των 16, προημιτελικά, ημιτελικά, μέχρι τον μεγάλο τελικό:

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ

19:00 – 21:00 ΑΓΩΝΑΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 - ΑΓΩΝΑΣ Α:ΠΡΏΤΟΣ 1ου ΟΜΙΛΟΥ - ΔΕΥΤΕΡΟΣ 2ου ΟΜΙΛΟΥ (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD)
21:00 – 23:00 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)
23:00 – 01:00 ΑΓΩΝΑΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 - ΑΓΩΝΑΣ Β:ΠΡΩΤΟΣ 3ου ΟΜΙΛΟΥ - ΔΕΥΤΕΡΟΣ 4ου ΟΜΙΛΟΥ (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD)

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ
01:00 – 01:30 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)
19:00 – 21:00 ΑΓΩΝΑΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 - ΑΓΩΝΑΣ Γ:ΠΡΩΤΟΣ 2ου ΟΜΙΛΟΥ - ΔΕΥΤΕΡΟΣ 1ου ΟΜΙΛΟΥ (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD)
21:00 – 23:00 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)
23:00 – 01:00 ΑΓΩΝΑΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 - ΑΓΩΝΑΣ Δ:ΠΡΩΤΟΣ 4ου ΟΜΙΛΟΥ - ΔΕΥΤΕΡΟΣ 3ου ΟΜΙΛΟΥ (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD)
01:00 – 01:30 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ
19:00 – 21:00 ΑΓΩΝΑΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 - ΑΓΩΝΑΣ Ε:ΠΡΩΤΟΣ 5ου ΟΜΙΛΟΥ - ΔΕΥΤΕΡΟΣ 6ου ΟΜΙΛΟΥ (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD)
21:00 – 23:00 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)
23:00 – 01:00 ΑΓΩΝΑΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 - ΑΓΩΝΑΣ ΣΤ:ΠΡΩΤΟΣ 7ου ΟΜΙΛΟΥ - ΔΕΥΤΕΡΟΣ 8ου ΟΜΙΛΟΥ (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD)

ΤΡΙΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ
01:00 – 01:30 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)
19:00 – 21:00 ΑΓΩΝΑΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 - ΑΓΩΝΑΣ Ζ:ΠΡΩΤΟΣ 6ου ΟΜΙΛΟΥ - ΔΕΥΤΕΡΟΣ 5ου ΟΜΙΛΟΥ (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD)
21:00 – 23:00 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)
23:00 – 01:00 ΑΓΩΝΑΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 - ΑΓΩΝΑΣ Η:ΠΡΩΤΟΣ 8ου ΟΜΙΛΟΥ - ΔΕΥΤΕΡΟΣ 7ου ΟΜΙΛΟΥ (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD)
01:00 – 01:30 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ
22:45 – 00:00 ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ (ΝΕΡΙΤ)
ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ
22:45 – 00:00 ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ (ΝΕΡΙΤ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ
19:00 – 21:00 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ - ΑΓΩΝΑΣ 1: ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Ε - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΣΤ (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD)
21:00 – 23:00 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)
23:00 – 01:00 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ - ΑΓΩΝΑΣ 2: ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Α - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Β (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD)

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ
01:00 – 01:30 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)
18:00 – 19:00 PRE GAME (ΝΕΡΙΤ)
19:00 – 21:00 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ- ΑΓΩΝΑΣ 3: ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Ζ - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Η (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD)
21:00 – 23:00 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)
23:00 – 01:00 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ - ΑΓΩΝΑΣ 4: ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Γ - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Δ (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD)

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ
01:00 – 01:30 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)
22:45 – 00:00 ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ (ΝΕΡΙΤ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ
22:45 – 00:00 ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ (ΝΕΡΙΤ)
ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ
22:00 – 23:00 PRE GAME (ΝΕΡΙΤ)
23:00 – 01:00 ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ - ΑΓΩΝΑΣ 5: ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 2 - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 1 (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD)

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ
01:00 – 02:00 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)
22:00 – 23:00 PRE GAME (ΝΕΡΙΤ)
23:00 – 01:00 ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ - ΑΓΩΝΑΣ 6: ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 4 - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 3 (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD)
01:00 – 02:00 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
22:45 – 00:00 ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ (ΝΕΡΙΤ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ
22:45 – 00:00 ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ (ΝΕΡΙΤ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ
22:00 – 23:00 PRE GAME (ΝΕΡΙΤ)
23:00 – 01:00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD)

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ
01:00 – 02:00 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)
22:00 – 23:00 PRE GAME (ΝΕΡΙΤ)
23:00 – 01:00 ΤΕΛΙΚΟΣ (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD)

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ
01:00 – 02:00 POST GAME (ΝΕΡΙΤ)
22:00 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 (ΝΕΡΙΤ).
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...