Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: Αυστραλία-Ολλανδία 2-3: Στο τέλος... άνθισαν οι «τουλίπες»

Ίδρωσαν, αλλά νίκησαν οι «οράνιε» και βρίσκονται ουσιαστικά με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης
Ποιος θα το περίμενε, πριν από τη σέντρα και με βάση τις εμφανίσεις των δύο ομάδων στην 1η αγωνιστική, ότι η Αυστραλία θα... ζόριζε τόσο πολύ την Ολλανδία, μέχρι το τελικό 3-2 υπέρ των «οράνιε».


Τελικά, ωστόσο, επικράτησε «ο νόμος του ισχυρού» και το συγκρότημα του Λουίς Φαν Χάαλ βρίσκεται πλέον «αγκαλιά» με την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ τα «καγκουρό» έμειναν εκτός.

Η ομάδα του Έλληνα ομογενή τεχνικού Άγγελου Ποστέκογλου έφερε σε πολύ δύσκολη τους «οράνιε».

Τη διαφορά ανάμεσα στα δύο συγκροτήματα έκαναν οι δύο σούπερ σταρ των Ολλανδών, Ρόμπεν και Φαν Πέρσι, που έφτασαν ήδη τα τρία τέρματα στη διοργάνωση,με τον πρώτο εξ αυτών να ανοίγει το σκορ στο 20', ύστερα από εξαιρετική κούρσα και τελείωμα με το αριστερό και τον στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 58', από πάσα του Ντεπάι.

Οι Αυστραλοί είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 με απίστευτο βολέ του Κέιχιλ, ένα λεπτό μετά το 0-1 και προηγήθηκαν με πέναλτι του Γέντινακ στο 54΄.

Τελικά, το «γόρδιο δεσμό» για την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ έκοψε ο Ντεπάι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 68', σε ένα πολύ πλούσιο και ανοιχτό παιχνίδι.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...