Και τρίτο «χτύπημα» από Μεξικανή ρεπόρτερ (video/pics) - Η Ινές Σάινθ ήταν το πρώτο «χτύπημα». Η Μαριάνα Γκονζάλεθ το δεύτερο.

Τη δόξα του Οτσόα-όχι στην κόμμωση πάντως-πάνε να κλέψουν οι Μεξικανές ρεπόρτερ που βρίσκονται στο Μουντιάλ.

 Όμως υπάρχει και συνέχεια στις Μεξικανές ρεπόρτερ που κάνουν θραύση στα γήπεδα της Βραζιλίας ξεπερνώντας ακόμη και τη φήμη του Γκιγέρμο Οτσόα μετά τις αποκρούσεις του στο χθεσινό 0-0 με τη «σελεσάο».


Το τρίτο «χτύπημα» λέγεται Βανέσα Χούπενκοθεν. Κι όσο δύσκολο είναι να την προφέρεις, τόσο εύκολα σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.


inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
..

Η μουντιαλική ρεπόρτερ που ανάβει φωτιές (pics)

Η Ινές Σάινθ, που καλύπτει το ρεπορτάζ της Βραζιλίας στο Μουντιάλ για λογαριασμό της μεξικανικής τηλεόρασης, είναι «φωτιά».

Η μουντιαλική ρεπόρτερ που ανάβει φωτιές (pics)

Δεν φτάνουν σε όσους βρίσκονται για το Μουντιάλ οι θηλυκοί «πειρασμοί» από τη Βραζιλία, έχουν και… εισαγόμενους, όπως η Ινές Σάινθ.

Η Μεξικάνα δημοσιογράφος καλύπτει για λογαριασμό τηλεοπτικού σταθμού στη χώρα της το ρεπορτάζ της Βραζιλίας και βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της «σελεσάο» στο Σάο Πάουλο.

Και γνωρίζοντας την απήχηση που έχει στο αντρικό κοινό, πόσταρε δύο φωτογραφίες της με φόντο το γήπεδο.

inner

inner

inner

inner


Το Μεξικό κάνει… casting στις ρεπόρτερ! (pics/video)

Δεν έχει παιχταράδες. Δεν έχει ομαδάρα. Όπως επιβεβαίωσε όμως η δεύτερη δημοσιογράφος που έχει στείλει, το Μεξικό έχει (μακράν του δευτέρου) το πιο… καυτό ρεπορτάζ του Μουντιάλ στη Βραζιλία. 
 Το ποια είναι η καλύτερη ομάδα του Μουντιάλ είναι νωρίς ακόμα για να το πούμε.

Το ποιοι είναι, όμως, οι πιο ευτυχισμένοι τηλεθεατές έχει αρχίσει πλέον να ξεκαθαρίζει.

Διότι αρκετά κανάλια παγκοσμίως έχουν επιλέξει θηλυκούς «πυραύλους» για να καλύπτουν το ρεπορτάζ της διοργάνωσης. Κανένα όμως δεν έχει… εκτοξεύσει ΔΥΟ, όπως έχει κάνει το Μεξικό.

Μετά λοιπόν την Ινές Σάινθ, ως… όραμα στη σιέστα των φιλάθλων της χώρας προβάλλει απ’ τις τηλεοράσεις τους η Μαριάνα Γκονζάλεθ!

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...