Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας 25/8! *Νατάσσα Μποφίλιου & Μανώλης Φάμελλος «Ένα Φιλί από Δυόσμο» video

Μ' ένα μυρωδάτο φιλί έμελε να συναντηθούν μουσικά, για πρώτη φορά, η Νατάσσα Μποφίλιου με τον Μανώλη Φάμελλο. Και τι συνάντηση! Αλλαγής και νέου αέρα. Στην περίπτωση της Μποφίλιου, τα πράγματα φαίνεται πως πάντα έρχονται την κατάλληλη στιγμή.
Εκεί που έλεγες, πως το μουσικό της ύφος κινδυνεύει να κατηγορηθεί ως μονόπλευρο, κάνει κίνηση – ματ, δείχνοντας πόσο δεξιοτεχνικά μια σπουδαία καλλιτέχνης μπορεί να βρει νέους τρόπους να σε μαγνητίζει. Κι έτσι, φέρνει στο δρόμο της τον Μανώλη Φάμελλο, ο οποίος της χαρίζει ένα δροσερό «Φιλί από Δυόσμο».

Ο αφαιρετικός αέρας της σύνθεσης, γεγονός που επιτρέπει στην ερμηνεύτρια να καλπάζει συναισθηματικά χωρίς φραγμούς, σε συνδυασμό με τον ανάλαφρο και όχι ελαφρύ στίχο, συντελούν και δημιουργούν την κατάλληλη συνθήκη που μπορείς να αποκαλείς «επιτυχία». Κι όλα αυτά, κλεισμένα σ' ένα ευφάνταστο video clip, σκηνοθετημένο απ' την Κλαίρη Φαφούτη, γυρισμένο στον επίγειο παράδεισο του Μεταξουργείου, τον must, πλέον, «Μπλε Παπαγάλο».

Με την μυσταγωγική χροιά της, η Νατάσσα Μποφίλιου απογειώνει το τραγούδι του Μανώλη Φάμελλου, το οποίο εντάσσεται στο νέο του δίσκο «Γύρω από τον ήλιο», μια νέα δισκογραφική δουλειά, που φθάνει στα δισκοπωλεία από την MINOS EMI, περί τα τέλη Σεπτέμβρη.

...

Νατάσσα Μποφίλιου & Μανώλης Φάμελλος - «Φιλί από Δυόσμο» 

Μουσική: Μανώλης Φάμελλος
Στίχοι: Μανώλης Φάμελλος
Δίσκος: Γύρω από τον ήλιο
Εταιρεία: MINOS EMI
Σκηνοθεσια: Κλαίρη Φαφούτη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Χρήστος Νάνος
Μοντάζ: Βασίλης Τσουκαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...