ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- Έρχονται στις 21 Οκτωβρίου τα νέα μοντέλα iPad;


Σύμφωνα με πηγές του site DailyDot,h Αpple ετοιμάζει νέο event,το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου.
Το event θα αφορά λανσάρισμα την ανακοίνωση των νέων iPad, 6ης γενιάς και 3ης γενιάς iPad mini με ταχύτερο A8 επεξεργαστή και υποστήριξη Touch ID. 





Η Amazon ανακοίνωσε επίσημα τη νέα γενιά tablets για το 2014, η οποία φέρνει δύο νέα μοντέλα Fire,τα HD 6 και HD 7, το αναβαθμισμένο Kindle Fire HDX 8.9 και το παιδικό Fire HD Kids Edition.
Όλα τα νέα μοντέλα χρησιμοποιούν τη νέα έκδοση Fire OS 4 “Sangria”.
Τα Fire HD 6 και Fire HD 7, θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο με το πρώτο να κοστίζει 99 δολάρια και το δεύτερο να κοστίζει 139 δολάρια.
Διαβάστε επίσης:


H Acer εξέπληξε για μια ακόμη φορά το κοινό της με το Selfie Hat,το οποίο κατασκευάστηκε από την εταιρεία με αφορμή το London Fashion Week.
Η Acer συνεργάστηκε με το σχεδιαστή μόδας Christian Cowan-Sanluis για να δημιουργήσει το συγκεκριμένο καπέλο,το οποίο περιστρέφεται κατά 360 μοίρες και έχει ενσωματωμένο ένα Acer Iconia A-1 840 tablet,το οποίο χρησιμοποιείται για να τραβάει selfies.
Διαβάστε επίσης:


H Dell παρουσίασε επίσημα ένα νέο Android tablet με εντυπωσιακό σχεδιασμό και τεχνικά χαρακτηριστικά.
Το νέο μοντέλο διαθέτει μαι εξαιρετική οθόνη, 64bit επεξεργαστή και τεχνολογία Intel RealSense, ενώ παράλληλα είναι το λεπτότερο tablet στον κόσμο με πάχος μόλις 6 χιλιοστά.
Ακόμη το νέο μοντέλο φέρει την τεχνολογία Intel RealSense,η οποία προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να χειρίζεται τη συσκευή με χειρονομίες όπως το Microsoft Kinect χαρη στην 3D κάμερα που διαθέτει.


Τα νεότερα tablets προσφέρουν επιλογές για χρήση εν κινήσει; Νέα PC εξοπλισμένα για gaming υψηλής ανάλυσης.To Tab S8, το πρώτο Android tablet 8 ιντσών που τροφοδοτείται από Intel® Atom™, συνδυάζει υπέροχα την πεντακάθαρη infinity screen με ισχυρή παραγωγικότητα σε ένα λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο.


Η Samsung Electronics Co., Ltd., παρουσίασε το Galaxy Tab Active, το πρώτο tablet της εταιρείας ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση. To Galaxy Tab Active διακρίνεται για τον ανθεκτικό σχεδιασμό που αποζητούν οι επαγγελματίες σήμερα για να ανταποκριθούν στο απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον.



H Samsung φέρνει την αδιάβροχη κατασκευή και στα tablets της,ανακοινώνοντας στην IFA Berlin ,το νέο Samsung Galaxy Tab Active, ένα tablet 8 ιντσών με υποστήριξη γραφίδας C Pen και αντοχή σε πτώσεις από ύψος 1.2m!
Η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.
Δείτε τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά:
  • Οθόνη 8” WXGA TFT LCD (1280 x 800) με υποστήριξη γραφίδας C Pen
  • Επεξεργαστής quad-core 1.2GHz
  • Μνήμη RAM 1.5GB LPDDR3
  • Αποθηκευτικός χώρος 16GB (επέκταση με microSD)


Η Samsung παρουσίασε στην IFA Berlin 2014 το Samsung Galaxy Note 4, το οποίο έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις .Στις λεπτομέρειες έχουμε καλύτερο σχεδιασμό με μεταλλικό περίβλημα και καλύτερη απόκριση της γραφίδας S Pen.
Στις λειτουργίες ξεχωρίζει η Snap Note, με την οποία χρήστης μπορεί να φωτογραφίζει έγγραφα και στη συνέχεια να τα επεξεργάζεται ψηφιακά το κείμενο τους!


Η LG ανακοίνωσε επίσημα το LG G3 Stylus, μια παραλλαγή γνωστής ναυαρχίδας με γραφίδα που για πολλούς αναμένεται να είναι και ο ανταγωνιστής του Galaxy Note 4,όμως τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.
Το LG G3 Stylus υποστηρίζει τις περισσότερες λειτουργίες του όπως Knock Code, Touch & Shoot, Dual Windows και Gesture Shot, ενώ η εταιρεία παράλληλα έχει δημιουργήσει τη δική της γραφίδα με το όνομα Rubberdium.


Η WESTNET DISTRIBUTION, του Ομίλου Π. Γερμανού, παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά το ASUS MEMO Pad 7 ME176CX, το νέο tablet που συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις, design και οικονομία, καθώς αποτελεί το πρώτο android tablet με τον τελευταίο επεξεργαστή Intel Bay Trail-T Z3745 (64-bit, 2MB Cache, 4 cores-4 threads, 1.86GHz) που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στη μοναδική τιμή των 159€.


Οι 10 εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσεις πρώτες ένας νέος ιδιοκτήτης iPhone!

Δείτε ποιες είναι...
Καινούργιο iPhone; Πρώτη φορά στο iOS;
Δεν γνωρίζετε ποιες εφαρμογές είναι κατάλληλες για εσάς;
Μην ανησυχείτε υπάρχει λύση...


Ακολουθεί η λίστα με τις 10 εφαρμογές που κάθε νέος χρήστη iPhone πρέπει να έχει στη συσκευή του...

Δείτε τις και κατεβάστε τις.

1. Instagram

E10e09dc

2. Cut the Rope

6f9d5394

3. GoodReader

6f7a8a6a

4. Hipstamatic

11b8c0fb

5. Reeder

F35d6755
423c928e

7. Netflix


E46ac2fd

8. 8mm Vintage Camera

C04a1f84

9. Fruit Ninja


Ab4f9ec8

10. Google Mobile App

E4f5c12e
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...