Κέιτ Μος: Οι καταχρήσεις, η εμμονή με τον Ντεπ και τα όργια με τον Τζουντ Λο

Η νέα βιογραφία της Κέιτ Μος, «Champagne Supernova», που υπογράφει η Μορίν Κάλαχαν, μιλάει για όλα εκείνα που η ίδια, ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζουντ Λο, θέλουν να ξεχάσουν!
Σοκαριστικές λεπτομέρειες από την εποχή που η Κέιτ Μος, ήταν βουτηγμένη στα ναρκωτικά και στις καταχρήσεις, βλέπουν το  «φως» με την νέα βιογραφία του σούπερ μόντελ, που υπογράφει η Μορίν Κάλαχαν.

Το βιβλίο «Champagne Supernova» ακολουθεί τη διαδρομή της Μος, από από την ηλικία των 14 ετών, όταν την ανακάλυψε τυχαία η κυνηγός ταλέντων, Σάρα Ντούκας μέχρι σήμερα, που είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Καταγράφει, την «σκοτεινή περίοδο» της Μος, την δεκαετία του 90΄, την εξάρτηση της από τα ναρκωτικά, το σεξ και το αλκοόλ και τον παθιασμένο έρωτα που έζησε με τον Τζόνι Ντεπ. Το νέο βιβλίο μιλάει για όλα όσα η Μος και ο Ντεπ θα ήθελαν να ξεχάσουν...

Τα εφηβικά της χρόνια και το διαζύγιο των γονιών της
Το διαζύγιο των γονιών της, φαίνεται ότι «στοίχισε» στην 14χρονη Μος, η οποία έβρισκε διέξοδο από τα προβλήματα στο σπίτι , στο αλκοόλ. Έπινε σε σχολικά πάρτι και σύχναζε σε συνοικιακές παμπ, φλερτάροντας από νεαρή ηλικία με τις καταχρήσεις. Σύμφωνα με τη βιογράφο Κάλαχαν, η Μος είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή, μόλις, σε ηλικία 14 ετών. Σε αυτή την ηλικία, την ανακάλυψε και η Ντούκας, όταν την ξεχώρισε από το πλήθος σε αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης που βρισκόταν μαζί με τους γονείς της.

Τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ

Από την αφάνεια την έβγαλε, η φωτογράφος Corinne Day, που την φωτογράφισε για το εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού «Τhe Face». Το 1992, έγινε το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Calvin Klein. Σύντομα οι φωτογραφίες της φιλοξενούνταν σε στάσεις
λεωφορείων, σε τηλεφωνικούς θάλαμους και σε αφίσες στους δρόμους. Ήταν η
εποχή που άρχισε να πίνει περισσότερο και κάποιες φορές έκανε και δύο μέρες να σηκωθεί από το κρεββάτι, σύμφωνα με την Κάλαχαν. «Κανείς δεν σε φροντίζει ψυχικά. Νόμιζα ότι θα πεθάνω» φέρεται να είπε η Κέιτ στην Κάλαχαν για την αναπάντεχη επιτυχία της στον χώρο του μόντελινγκ. Το 1994, η Μος έγινε ότι το πρόσωπο της καμπάνιας του αρώματος του YSL. Την χρονιά εκείνη-στο Café Tabac της Νέας Υόρκης, συνάντησε τον άνδρα που της έγινε εμμονή, τον νεαρό τότε ηθοποιό, Τζόνι Ντεπ.

Ο καταστροφικός έρωτας με τον Τζόνι Ντεπ
«Και οι δύο είχαν ροπή προς το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τα  τσιγάρα και το σεξ. Η Κέιτ έγινε τυχαία μοντέλο και ο Τζόνι Ντεπ ένας πανκ-ροκ τύπος που έγινε σταρ του κινηματογράφου» γράφει η Μορίν Κάλαχαν. «Όταν η Κέιτ έμπλεξε με τον Ντεπ, εκείνος είχε χωρίσει από την πρώτη του γυναίκα, την Λόρι Αν Άλισον και είχε αρραβωνιαστεί την Τζένιφερ Γκρει, την Σεριλίν Φεν και την Γουινόνα Ράιντερ. Η Κέιτ και ο Τζόνι ήταν από τα πιο εξαρτημένα ζευγάρια» αναφέρει το βιβλίο.
 
Η Μος φοβόταν τις εναλλαγές στη διάθεση του Τζόνι και έτρεμε μήπως την εγκαταλείψει. ΄Ηταν ανασφαλής για το πρόσωπο της, το μικρό στήθος της, τα πόδια της και την οδοντοστοιχία της. Το 1996, ο Ντεπ μην μπορώντας πλέον να ακολουθήσει την Μος στην κατρακύλα της, αποφάσισε να την εγκαταλείψει. Εκείνη την εποχή η Μος, όπως αποκαλύπτει η Κάλαχαν  «έπινε κάθε βράδυ ένα μπουκάλι βότκα...Με τη βότκα έκανε και τρία γραμμάρια κοκαϊνης». Οι δύο τους χώρισαν οριστικά, μετά την πρεμιέρα του σκηνοθετικού ντεμπούτου του Ντεπ, «The Braves», στις Κάννες, το 1997. «Δεν μπορούσε να ζήσει μαζί της γιατί δεν άντεχε την ξέφρενη ζωή της» γράφει η βιογράφος της Μος. Και συνεχίζει: «Ο Τζόνι της ράγισε την καρδιά. Τρελλάθηκε! Βγήκε εκτός ελέγχου με τα ναρκωτικά. Δεν μπορούσε να σταματήσει τα ναρκωτικά και να πίνει».

Τα όργια με τον Τζουντ Λο

Μην μπορώντας να διαχειριστεί τον χωρισμό με τον Ντεπ, «έριξε τον εαυτό της στα ξέφρενα πάρτι» γράφει η βιογράφος της Μος Έβγαινε με τους διάσημους φίλους της, ενώ άρχισε να κάνει στενή παρέα με τον Τζουντ Λο και τη σύζυγό του, Σάντι Φροστ, η οποία σύντομα αισθάνθηκε τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα για το σούπερ μόντελ. «Μαζί με τον Λο και τη Φροστ, η Μος διασκέδαζε κάθε βράδυ σε πάρτι και τους ακολουθούσε στο κρεββάτι» φέρεται να εκμυστηρεύτηκε φίλος της Κέιτ στην βιογράφο της. Όταν η Μος, έμαθε για τη σχέση του Ντεπ με την Βανέσα Παραντί, έχασε εντελώς τον έλεγχο. Έφυγε για δύο εβδομάδες για την Ίμπιζα, όπου έπινε δύο μπουκάλια, τεκίλα και βότκα κάθε μέρα, σύμφωνα με το βιβλίο.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...