Μεθυσμένος οδηγός χτύπησε την Jennifer Lopez* Jennifer Lopez Rear-Ended By Drunk Driver

Η διάσημη τραγουδίστρια περίμενε στο φανάρι με το αυτοκίνητό της, όταν κάποιος έπεσε πάνω της - Δεν έπαθε τίποτα και ανέβασε και selfie για να διαβεβαιώσει τους φαν της
Θύμα τροχαίου έπεσε η τραγουδίστρια της ποπ  Jennifer Lopez το απόγευμα του Σαββάτου. Η Λατίνα ήταν με την Leah Remini, σταματημένες σε ένα φανάτι, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός χτύπησε το αυτοκίνητό τους.


Ευτυχώς η σύγκρουση ήταν ελαφριά και απλώς εκνεύρισε την Lopez, η οποία δεν παρέλειψε να ανεβάσει μια selfie στο Instagram για να ενημερώσει τους φαν της και να τους πείσει ότι είναι καλά. Όπως σημειώνει δηκτικά η Huffington Post, το έκανε και να μας δείξει πως ούτε το lipgloss της έπαθε τίποτα!

Jennifer Lopez Rear-Ended By Drunk Driver, Uploads Selfie To Express Anguish



Jennifer Lopez was "riding high" with Leah Remini, when a drunk driver hit her car. After the accident, she uploaded a selfie to Instagram, to both express her anguish and assure fans that her lips had remained glossy.
"Sitting at a light," she captioned the photo, "Riding high right before some drunk fool rear ended us in my new whip!!! Thank god everyone ok!!! #GRATEFUL
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...