ΗΠΑ: Ο Ομπάμα μπήκε στο ασανσέρ με άγνωστο που ήταν οπλισμένος!

Νέo ρήγμα στην ασφάλεια του πλανητάρχη - Απανωτές οι γκάφες της αμερικανικής Μυστικής Υπηρεσίας
Kι όμως! Ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε σε ασανσέρ έχοντας απέναντί του έναν ιδιωτικό φρουρό,ο οποίος, όχι μόνο είχε «φάκελο» στην αστυνομία αλλά ήταν και οπλισμένος.


Η αποκάλυψη αυτή βλέπει το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά την απολογία της Τζούλια Πίρσον, επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ στο Κογκρέσο, τα μέλη του οποίου την βομβάρδισαν χτες με ερωτήσεις αναφορικά με το πόσο ασφαλής είναι ο Αμερικανός πρόεδρος. Οι απανωτές γκάφες της αμερικανικής Μυστικής Υπηρεσίας φέρνουν σε δεινή θέση την Ουάσινγκτον που προσπαθεί να πείσει τους Αμερικανούς αλλά και την διεθνή κοινότητα ότι κάνει καλά την δουλειά της κι ότι ο πιο ισχυρός άντρας στον στον κόσμο δεν κινδυνεύει.

Το περιστατικό που εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ συνέβη 16 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες πριν την εισβολή στο Λευκό Οίκο ενός 42χρονου άνδρα, όταν ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέφθηκε τα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης και Πρόληψης Επιδημιών (CDC) στην Ατλάντα για να συζητήσει με τους ειδικούς τις διαστάσεις που έχει λάβει η επιδημία του ιού Έμπολα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Washington Post», στο ασανσέρ που μετέφερε τον Αμερικανό πρόεδρο, βρισκόταν κι ένας από τους φύλακες του κτιρίου, ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας. Ο φύλακας άρχισε να βγάζει με το κινητό του φωτογραφίες τον Αμερικανό πρόεδρο, κάνοντας τους φύλακες που συνόδευαν τον Ομπάμα στο ασανσέρ να τον τραβήξουν στην άκρη όταν βγήκαν από το ασανσέρ.

Ο προϊστάμενος του φύλακα, που έσπευσε αμέσως στη σημείο όπου συνέβη το περιστατικό,του ζήτησε να του δώσει το όπλο του και τότε κατάλαβαν και οι φύλακες του Ομπάμα ότι ο άνδρας ήταν οπλισμένος.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, μετέπειτα έλεγχος έδειξε πως ο φύλακας είχε στο μητρώο του τρεις καταδίκες για επίθεση.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...