Μελάς: «Κουίκ είσαι ανέντιμος» - Κουίκ: «Εγώ δεν είμαι κωλοτούμπας»

Άγρια κόντρα μεταξύ των δύο πρώην «συντρόφων» για την απόφαση Μελά να ψηφίσει για Πρέοδρο της Δημοκρατίας, ενώ ο κ. Κουίκ τον κατηγόρησε ότι πράττει με αυτόν τον τρόπο με γνώμονα την πολιτική ανέλιξη του γιου του
Σε άγριο καβγά ανάμεσα σε δύο πρώην «συντρόφους» στους Ανεξάρτητους Έλληνες εξελίχθηκε η τηλεφωνική παρέμβαση-απάντηση του Παναγιώτη Μελά στην πρωινή εκπομπή του Mega προς τον Τέρενς Κουίκ.



Ο κ. Κουίκ παρουσίασε ένα έγγραφο το οποίο ήταν υπογεγραμμένο από τον κ. Μελά και έλεγε ότι συμφωνει απόλυτα με τις θέσεις του κόμματος για το θέμα με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και θα σεβαστεί τις αποφάσεις του Συνεδρίου, για να δείξει ότι ακολούθησε αλλαγή στα πιστεύω του Μελά τονίζοντας: «Ο τελευταίος που μπήκε στο κοφίνι του Σαμαρά με ανέντιμο τρόπο είναι ο Μελάς».

Αυτό προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ που επέστρεψε τον χαρακτηρισμό στον Κουίκ: «Ο κύριος που με αποκάλεσε ανέντιμο, είναι ο ίδιος ανέντιμος», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε ότι«το είχα τονίσει από παλιά στο κόμμα, δεν επιτρέπεται να αποφασίζουμε από τώρα για Πρόεδρο, για το αν θα ψηφίσουμε ή όχι. Πρέπει να δούμε τις συνθήκες που θα επικρατούν τη συγκεκριμένη στιγμή».

Ο κ. Κουίκ απείλησε τότε τον κ. Μελά: «Θες μετά το έγγραφο να βγάλω και το βίντεο;», με τον νυν ανεξάρτητο βουλευτή να απαντά: «Ο κ. Κουίκ έλεγε παλαιότερα δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑίος, τώρα σκύβει το κεφάλι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Τότε ο κ. Κουίκ ισχυρίστηκε ότι «ισχύει ότι έχω πει εγώ δεν κάνω κωλοτούμπες» και ο κ. Μελάς εμφανώς ενοχλημένος κατηγόρησε τον κ. Κουίκ ότι αυτός είναι που κάνει κωλοτούμπες.

Εκεί ενεπλάκη και το όνομα του γιου του Παναγιώτη Μελά, Γιάννη, που είναι αντιδήμαρχος Πειραιά, καθώς ο κ. Κουίκ άφησε υπονοούμενα ότι η απόφασή του πατέρα του είχε να κάνει με την μελλοντική πολιτική σταδιοδρομία του. ««Επειδή ξέρω ότι ο Γιάννης είναι ένα καλό μυαλό, καλή επιτυχία αν και εφόσον έχει συμφωνηθεί να κατέβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές», είπε προσθέτοντας ότι δε θέλει να συνομιλει με έναν άνθρωπο που πηγαίνει ακόμη και σε εκπομπές καρτούν για μιλήσει για τις θέσεις του.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...