Κατασκοπία με άρωμα (σέξι) γυναίκας...Η πανέμορφη κατάσκοπος Άννα Τσάπμαν, προσπάθησε να αποπλανήσει για λογαριασμό του Κρεμλίνου τον Έντουαρντ Σνόουντεν, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο πρώην πράκτορας της KGB Boris Karpichkov , προχώρησε σε αποκαλύψεις για την περίφημη υπόθεση της σέξι Ρωσίδας κατασκόπου Άννα Τσάπμαν και του Έντουαρντ Σνόουντεν.
Σύμφωνα με τον πρώην πράκτορα η κατάσκοπος επιστράτευσε την σεξουαλικότητα της για να τυλίξει στα δίχτυα της τον Σνόουντεν, χωρίς όμως τα επιθυμητά για το Κρεμλίνο αποτελέσματα.

Οι δύο τους συναντήθηκαν μόλις μια φορά, αλλά το φλερτ συνεχίστηκε και διαδικτυακά με μηνύματα στο twitter , από την πλευρά της Τσάπμαν, που περιελάμβαναν και πρόταση γάμου.
Ο Σνόουντεν αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να υποκύψει, γιατί αν παρέμενε εκεί θα μπορούσε να πάρει την Ρωσική υπηκοότητα, αλλά από την άλλη θα εγκλωβιζόταν και θα χρειαζόταν άδεια εξόδου από τη χώρα για να ταξιδέψει στο εξωτερικό.
Άννα Τσάπμαν - Tweet
Αυτό φαίνεται πως είχαν στο μυαλό τους οι Ρώσοι, προκειμένου να του αποσπάσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.
Άννα Τσάπμαν
Η πέτρα του σκανδάλου Άννα Τσάπμαν, έγινε παγκοσμίως γνωστή το 2010, όταν αποκαλύφθηκε πως εκτελούσε κατασκοπία για λογαριασμό των Ρώσων και απελάθηκε μαζί με άλλους επτά από τις ΗΠΑ. Κόρη διπλωμάτη εργαζόταν στη Νέα Υόρκη ως μεσίτρια και αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Ρωσία όπου δούλεψε ως μοντέλο και έγινε ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του Κρεμλίνου.
Άννα Τσάπμαν
Από την πλευρά του ο Σνόουντεν συνεχίζει να είναι ερωτευμένος με την κοπέλα του Lindsay Mills, την οποία άφησε στη Χαβάη μετά την αποκάλυψη των WikiLeaks , για να ξαναβρεθούν αργότερα στη Ρωσική πρωτεύουσα.
Άννα Τσάπμαν
Άννα Τσάπμαν
Άννα Τσάπμαν
Άννα Τσάπμαν
Άννα Τσάπμαν
 pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...