ΗΠΑ - Οταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συνάντησε τον Ομπάμα στον Λευκό Οίκο - Prince William meets Barack Obama at the White House

Δεν δίστασε να «ανοιχτεί» στον Αμερικανό πρόεδρο, μιλώντας του για τον γιο του, τον πρίγκιπα Γεώργιο!
Στον Λευκό Οίκο βρέθηκε τη Δευτέρα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ο οποίος συναντήθηκε και συζήτησε με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη χώρα.


Το κλίμα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Οβάλ Γραφείο ήταν ιδιαίτερα φιλικό, ενώ ο πρίγκιπας δεν δίστασε να «ανοιχτεί» στον Ομπάμα, μιλώντας του για τον γιο του, τον πρίγκιπα Γεώργιο.

Κι όμως, αφού ο Αμερικανικός πρόεδρος τον ρώτησε αν είναι ενθουσιασμένος, περιμένοντας να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, ο Ουίλιαμ του αποκάλυψε ότι όταν γεννήθηκε ο γιος του, είχε ξεχάσει να «τσεκάρει» αν ήταν αγόρι ή κορίτσι!

Σημειώνεται ότι στην επίσκεψη του πρίγκιπα στις ΗΠΑ, είναι μαζί και η σύζυγός του, η Δούκισσα του Κέμπριτζ, η οποία, ωστόσο, παρέμεινε στη Νέα Υόρκη. Πάντως, αύριο, το ζεύγος αναμένεται να επισκεφθεί το μνημείο που έχει στηθεί στη μνήμη της 11ης Σεπτεμβρίου, ενώ θα συναντηθεί και με την πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον και την κόρη της Τσέλσι.
Harlem cheers for Kate after charity visit Prince William to Lead Wildlife Trade Task Force πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...