"ΠΟΥΛΑΝΕ" ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ "ΤΟΜΑΡΙ" ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ- Βίντεο από το Κομπάνι: Καταστρέφοντας τα άρματα των ισλαμιστών

Bίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με τους ηρωϊκούς Κούρδους μαχητές της πόλης Κομπάνι να καταστρέφουν άρμα μάχης της ISIL (η Δύση και ειδικά οι ΗΠΑ θα πρέπει να εξηγήσουν και να λογοδοτήσουν για το πως βρέθηκε ο βαρύς οπλισμός σε αυτούς τους εγκληματίες), και να συνεχίζουν τον άνισο και απέλπιδο αγώνα τους εναντίον των ισλαμιστών δολοφόνων.

Yπόθεση πώλησης ελληνικών F-16 στην Βουλγαρία: Πώς μια πρωταπριλιάτικη φάρσα επιχειρείται να γίνει πράξη

Δεν υφίσταται θέμα πώλησης ελληνικών μαχητικών F-16 στην Βουλγαρία" διαβεβαιώνουν πηγές του ΓΕΑ το defencenet.gr, αναφερόμενες σε δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδα που υποστήριζε ότι "Πούλαμε F-16 στην Βουλγαρία".
Υποτίθεται ότι την πώληση μεταχειρισμένων αεροσκαφών F-16 διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με τη Βουλγαρία, ενώ επίσης υποτίθεται το κενό θα καλυφθεί αποκτώντας ισάριθμα αεροσκάφη, ίδιου τύπου, από τις ΗΠΑ, μέσω leasing.

3O ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΙ ΟΛΥΜΠΟΥ «Γόησσες» στο βουνό των θεών

Απαστράπτουσες γόησσες ετών 50, 60, 70, ακόμη και 80 κάτι, ανεβαίνουν σήμερα και αύριο στον Ολυμπο, περνούν από τα Μετέωρα, γεύονται μεζέδες στη Δεσκάτη Γρεβενών και ξεκουράζονται στην Καλαμπάκα με τη θέα των βράχων να κόβει την ανάσα.
Ενα Ford T του 1928 από τη Θεσσαλονίκη και ένα Volvo Amazon του 1958, είναι από τα αυτοκίνητα που γοητεύουν

Σκάνδαλο στο ΙΚΑ: Διοικητές και υποδιοικητές παίρνουν σύνταξη 2.658 ευρώ το μήνα με θητεία... δύο ετών

Σύνταξη 2.658,32 ευρώ (ή αντίστοιχη... προσαύξηση σύνταξης αν είναι ήδη συνταξιούχοι) μπορούν να λάβουν οι διοικητές και οι υποδιοικητές του ΙΚΑ εφόσον συμπληρώνουν θητεία... δύο ετών στις συγκεκριμένες θέσεις!
Η προκλητική διάταξη που για πρώτη φορά θεσμοθετήθηκε με νόμο του 1975 και, έκτοτε, παραμένει «ανοικτή» για τα πρόσωπα τα οποία έχουν «υπηρετήσει» όλα τα χρόνια το ΙΚΑ

Νευρική κρίση σε κυβέρνηση και εφορίες: Εφτασαν τις 80.000 οι προσφυγές κατά του ΕΝΦΙΑ

Ραγδαία είναι η αύξηση των προσφυγών κατά του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) προκαλώντας μεγάλο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προσφυγές πολιτών στα δικαστήρια, που ζητούν να κηρυχθεί αντισυνταγματικός ο φόρος, έχουν φτάσει τις 80.000 όταν την περασμένη εβδομάδα δεν ξεπερνούσαν τις 50.000.

F1 Σότσι, Γκραν πρι - καλλιστεία στη Ρωσία

Μια Playmate και δεκάδες καλλονές στο grid του αυριανού αγώνα της F1 -  Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις ετοιμασίες για το αυριανό γκραν πρι και τις αιθέριες υπάρξεις που θα πλαισιώσουν την αγωνιστική δράση...
Με τον Λιούις Χάμιλτον στην pole position και βαριά τη σκιά από τον τραυματισμό του Ζουλ Μπιανκί, στον αμέσως προηγούμενο αγώνα της Ιαπωνίας, διεξάγεται αύριο Κυριακή ο 16ος αγώνας από το καλεντάρι της Φόρμουλα Ένα.

Ρωσία: Στην αγκαλιά του Σνόουντεν η στριπτιζέζ φίλη του

Η Λίνστεϊ Μιλς ταξίδεψε στη Μόσχα για να τα ξαναβρεί με τον πρώην συνεργάτη της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας
Μπορεί η σχέση τους να έχει περάσει από σαράντα κύματα, τη στιγμή που εκείνος εγκατέλειψε τις ΗΠΑ και την ίδια λίγο πριν ξεσπάσει στο σκάνδαλο με τις αποκαλύψεις που έκανε σε βάρος της εθνικής υπηρεσίας ασφαλείας των ΗΠΑ, όμως, η Λίνστεϊ Μιλς δεν άντεξε μακριά από τον Έντουαρντ Σνόουντεν.

Η Βαλερί Τριερβελέρ ξεμάλλιασε κολλητή της

Η πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας δε δίστασε να επιτεθεί σε πρώην φίλη της σε γνωστό μπαρ του Παρισίου
Το φλογερό του χαρακτήρα της απέδειξε με κάθε τρόπο η Βαλερί Τριερβελέ, πρώην σύντροφος του Γάλλου προέδρου όταν ξέσπασε το ροζ σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Φρανσουά Ολάντ και η ηθοποιός Ζουλί Γκαγέ.

Video: Τραγουδιστής μιμείται τον Freddie Mercury και τον Luciano Pavarotti... ταυτόχρονα!

Σε ένα ντουέτο που έχει γράψει ιστορία
Ο Marc Martel, είναι ένας Καναδός τραγουδιστής, διάσημος για τις εκπληκτικές μιμήσεις του. Ο ίδιος, όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, έχει αδυναμία στα τραγούδια των Queen.

To «ρολόι του θανάτου»: Smart Watch δείχνει πότε θα πεθάνει αυτός που το φοράει

Το ρολόι έχει τρεις σειρές. Οι δύο πρώτες δείχνουν τα χρόνια, τους μήνες, τις ημέρες, τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα, της ζωής αυτού που το φοράει
Τα Smartwatche μπορούν να δώσουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες, όπως πόσες θερμίδες έχει κάψει κάποιος ή πόση απόσταση έχει περπατήσει ή ακόμα και την ώρα.

Βίντεο: Ιταλοί κάνουν σκι στη λάβα της Αίτνας

Ξεχάστε τις ολόλευκες πίστες και το πυκνό χιόνι - «Εναλλακτικές» ιδέες από πρωτοποριακούς σκιέρ
Ο Ιταλός σκιέρ Μάρκο Τομαζέλο και η ομάδα του δεν περιμένουν να πάνε για σκι στις χιονισμένες πλαγιές των Άλπεων. Αντίθετα, κατεβαίνουν στο νότο, στην Σικελία και κάνουν σκι... στην (παγωμένη πλέον) λάβα της Αίτνας!

Ο Τζον Λένον και η Γιόκο Όνο για την αγάπη

«Ένα όνειρο, που ονειρεύεσαι μόνος σου, είναι απλά ένα όνειρο. Αλλά ένα όνειρο που το ονειρεύονται δυο άνθρωποι μαζί είναι μια πραγματικότητα» έγραψε η Yoko Ono το 1964 στην συλλογή της από εικονογραφημένες οδηγίες για τη ζωή.

Σαμαράς: Μπορεί να κάνετε παρέα με την τρομοκρατία αλλά δεν μας τρομοκρατείτε

 Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς, κλείνοντας τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. «Όποιος άκουσε απόψε τον κ. Τσίπρα αντιλήφθηκε τη ματαιότητα της συνεννόησης μαζί του. Βάφτισε ΣΥΡΙΖΑ όσους βουλευτές δεν είναι ΝΔ, ακόμα και όσους θα ήθελαν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.