Στην κορυφή παραμένει ο Ολυμπιακός: Νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό Βιντεο

2η νίκη με τον Βίτορ Περέιρα στην τεχνική ηγεσία για τον Ολυμπιακό, με 2-0 έναντι του Παναιτωλικού. «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη» δήλωσε ο Περέιρα μετά τον αγώνα.
Την 2η νίκη του με τον Βίτορ Περέιρα στην τεχνική ηγεσία πέτυχε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού. Το πρώτο γκολ του αγώνα μπήκε το 69ο λεπτό από τον Ντοσεβί.

Η ομάδα του Αγρινίου δεν απείλησε ιδιαίτερα στο ματς αφού είχε να αντιμετωπίσει και σημαντικές απουσίες. Στο τελευταίο 20λεπτο, η ομάδα του Περέιρα έψαξε και ένα δεύτερο γκολ και τελικά δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Μανιάτη να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι έπειτα από ωραία προσπάθεια του Ντουρμάζ.
 Ο Περέιρα δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην κάμερα της NOVA: «Ο Παναιτωλικός ήταν μια καλή οργανωμένη ομάδα, αμύνθηκε καλά και είχαμε λίγες ευκαιρίες για γκολ. Ανα βάζαμε 1-2 γκολ στο πρώτο μέρος, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη». Όσο για τις εντυπώσεις από το πρώτο του ματς στο Φάληρο, ανέφερε: «Είναι πάντα μια καινούργια εμπειρία, έχουμε καταπληκτικούς φιλάθλους, μας βοήθησαν και καταφέραμε να πάρουμε το ματς».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...