Εκλογές 2015 στον Alpha με την Ελλη Στάη και τον Αντώνη Σρόιτερ

Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου από τις 18:00 το απόγευμα η Ελλη Στάη και ο Αντώνης Σρόιτερ, το TheTOC και ο Alpha, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μεταδώσουν λεπτό προς λεπτό την μαραθώνια εκλογική αναμέτρηση.

Με αξιοπιστία και αντικειμενικότητα, η Γενική Διευθύντρια του TheTOC.gr Ελλη Στάη, θα αναλύει και θα σχολιάζει τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ, ο οποίος θα παρουσιάζει και θα συντονίζει τη βραδιά.

Μαζί τους, κορυφαία στελέχη των κομμάτων, αναλυτές, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της κοινωνίας, καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών.
Στις 19:00 ακριβώς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll. Στο στούντιο για την ανάλυση των αποτελεσμάτων θα βρίσκεται ο καθηγητής Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Γεράσιμος Μοσχονάς.

Από το πλατό του Alpha θα περάσουν εκπρόσωποι των κομμάτων μεταξύ των οποίων:
Μάκης Βορίδης, Νίκος Δένδιας, Αδωνις Γεωργιάδης, Βασίλης Κικίλιας, Κωστής Χατζηδάκης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Γιάννης Μιχελάκης, Γιώργος Κύρτσος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νίκος Παππάς, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημήτρης Στρατούλης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Λιάνα Κανέλλη, Σπύρος Λυκούδης, Πέτρος Τατσόπουλος, Γρηγόρης Ψαριανός, Αντιγόνη Λυμπεράκη, Θεόδωρος Πάγκαλος, Χρήστος Πρωτόπαπας, Φώφη Γεννηματά, Ανδρέας Λοβέρδος, Πάρις Κουκουλόπουλος, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Πεταλωτής, Θάνος Μωραΐτης, Μιχάλης Καρχιμάκης, Φίλιππος Σαχινίδης και άλλοι.

Τη συζήτηση για τα σενάρια της επόμενης μέρας θα πλαισιώσουν οι συνταγματολόγοι Γιάννης Τασσόπουλος και Γιάννης Δρόσος, ενώ τις απόψεις τους θα καταθέσουν γνωστοί δημοσιογράφοι μεταξύ των οποίων: Κώστας Αρβανίτης, Σταύρος Λυγερός, Γιάννης Φελέκης, Πάσχος Μανδραβέλης, Μαριάννα Πυργιώτη, Χρήστος Ράπτης, Παναγιώτης Λάμψιας, Στέλιος Κούλογλου, Δημήτρης Δανίκας.
Καθ' όλη τη διάρκεια της μαραθώνιας εκλογικής μετάδοσης, θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς και τα κομματικά επιτελεία.
Το TheTOC.gr και o Alpha ενώνουν τις δυνάμεις τους και σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση με αξιοπιστία και αντικειμενικότητα.
Κυριακή 25 Ιανουαρίου, στις 18:00 ακριβώς, οι εκλογές είναι στον Alpha.
Oλόκληρη η εκλογική βραδιά, θα μεταδοθεί ζωντανά από το το TheTOC.gr.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...