Η Μάιλι Σάιρους παντρεύεται τον γιο του Σβαρτζενέγκερ

Η καριέρα της Μάιλι Σάιρους στηρίζεται στις προκλήσεις της. Θα αντέξει η μητέρα του Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ, μέλος της οικογένειας Κένεντι, έναν γάμο μαζί της;
Η Μάιλι Σάιρους και ο Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ πρόκειται να παντρευτούν σύντομα,
σύμφωνα με τα λεγόμενα των φίλων τους. Η πριγκίπισσα της ποπ προσπαθεί να καθαρίσει την εικόνα της ώστε να κερδίσει τη μητέρα του Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ, Μαρία Σράιβερ, σύμφωνα με το TMZ.
Η 22χρονη Μάιλι και ο 21χρονος Πάτρικ, οι οποίοι βγαίνουν μαζί πάνω από 5 μήνες, έχουν δεθεί τόσο πολύ που η συζήτηση να παντρευτούν  και να μοιραστούν το μέλλον τους μοιάζει με φυσική συνέπεια.
Η ποπ τραγουδίστρια που είναι γνωστή γα τα προκλητικά και τολμηρά ρούχα της και τις εμφανίσεις της που μόνο συζητήσεις και σχόλια προκαλούν, εμφανίστηκε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας σε δείπνο, με εξαιρετικά καλυμμένο το κορμί της!
Αρχικά οι φήμες ήθελαν τη Μαρία Σράιβερ να μην εγκρίνει τη σχέση του γιου της με την τραγουδίστρια και προέβαλλε μεγάλες αντιδράσεις, ώστε να μην εμφανιστεί στο παραδοσιακό ετήσιο πάρτι των Κένεντι για τα Χριστούγεννα. Ο «εξολοθρευτής» Άρνολντ, από την άλλη, μοιάζει να μην έχει κανένα πρόβλημα. 
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μάιλι πλησιάζει στον γάμο. Στα 19 της αρραβωνιάστηκε,με άδοξο τέλος, με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, που πέρασε στο δάχτυλό της ένα μονόπετρο 3,5 καρατιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...