Α. Σφουντούρης: Παλεύω με τη Γερμανία εδώ και 20 χρόνια

«Εύχομαι να ανοίξουμε τον δρόμο που πάντα προσπαθούν να κλείσουν οι Γερμανοί», δήλωσε ο επιζών του Διστόμου Α. Σφουντούρης μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.
Ο πρωθυπουργός του χάρισε ένα ομοίωμα περιστεριού που συμβολίζει την Ειρήνη. Εκείνος, το βιβλίο του με τίτλο «Πενθώ για τη Γερμανία».
Ο επίσημος επισκέπτης του Μεγάρου Μαξίμου, είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει μια από τις μαύρες σελίδες της ιστορίας του τόπου μας: Τη σφαγή του Διστόμου. Ηταν 4 ετών παιδί, τότε, και επέζησε της γερμανικής θηριωδίας...






«Να ανοίξουμε τον δρόμο που κλείνουν οι Γερμανοί»
«Ζήτησα από τον κ. Τσίπρα να συνεχίσει τον αγώνα που ξεκίνησε, κυρίως βέβαια στο θέμα των αποζημιώσεων που παλεύω εγώ εδώ και 20 χρόνια με τη Γερμανία. Εύχομαι παρά πολύ να ανοίξουμε τον δρόμο που πάντα προσπαθούν να τον κλείσουν οι Γερμανοί», δήλωσε εξερχόμενος ο κ. Σφουντούρης.
Σε ερώτηση εάν θα συμμετάσχει στην επιτροπή της Βουλής για τις γερμανικές αποζημιώσεις, είπε ότι δεν έχει του έχει ζητηθεί και πως συμμετάσχει ούτως ή άλλως με τον αγώνα που έχει κάνει και πως πολλές φορές είναι καλύτερα να γίνονται παράλληλες κινήσεις.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...