Εικόνες σοκ: Παραμόρφωσαν 21χρονη καλλονή με γυάλινο μπουκάλι

Η πανέμορφη χορεύτρια δέχτηκε επίθεση με γυάλινο μπουκάλι ενώ επέστρεφε σπίτι. Η νεαρή έχει παραμορφωθεί και η οικογένειά της έδωσε φωτογραφίες στη δημοσιότητα.
Μια πανέμορφη χορεύτρια 21 ετών από την Αγγλία, έχει παραμορφωθεί σοβαρά μετά την επίθεση που δέχτηκε από έναν άγνωστο,
ο οποίος έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου της με ένα μπουκάλι, ενώ εκείνη ήταν ακινητοποιημένη.
Η Χλόη Νάπτον, από το Holmfirth, στο Δυτικό Γιορκσάιρ, επεβλήθη σε επίπονη χειρουργική επέμβαση μετά τον σοβαρό τραυματισμό της, αφού τα σπασμένα γυαλιά καρφώθηκαν στο πρόσωπο και στο λαιμό της.
Χθες, η οικογένεια της χορεύτριας έδωσε στη δημοσιότητα συγκλονιστικές φωτογραφίες που δείχνουν την έκταση των τραυμάτων της νεαρής γυναίκας.
Το περιστατικό έλαβε χώρα ενώ η 21χρονη χορεύτρια επέστρεφε  στο σπίτι της μετά από έξοδο την περασμένη Πέμπτη.
Ενας άνδρας, έφυγε από μια στάση λεωφορείου όπου καθόταν και πλησίασε το αυτοκίνητό της κρατώντας ένα γυάλινο μπουκάλι.
Στη συνέχεια έσπασε με το μπουκάλι το τζάμι του παραθύρου της, τραυματίζοντάς την στον ώμο, τον λαιμό, τη μύτη και το στόμα της. Η νεαρή έζησε από θαύμα αφού το σπασμένο μπουκάλι καρφώθηκε στον λαιμό της.
Σε κατάσταση σοκ, η νεαρή οδήγησε μέχρι το σπίτι ενός φίλου της, από όπου κάλεσε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβασεις, ενώ έχει κάνει πολλά ράμματα στο πρόσωπό της.
Λίγες μέρες αργότερα, η 21χρονη δεν μπορεί να χαμογελάσει, ούτε να φάει καιτρέφεται με υγρή τροφή.
Σοκαρισμένη η μητέρα της είπε ότι η κόρη της είναι γενναία και άντεξε παρόλο που το ασθενοφόρο που την μετέφερε άργησε 1 ώρα και 15 λεπτά.
Η νεαρή, η οποία έχασε και ένα δόντι ως αποτέλεσμα του τραγικού της τραυματισμού, έχει μεταφερθεί και αναρρώνει στο σπίτι της, ενώ για την επίθεση έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε έναν 37χρονο άνδρα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που προέβη σε αυτή την πράξη.

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...