Πωλείται η βίλα της Νταϊάνα στη Νότια Αφρική

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένη η βίλα Tarrystone Estate, την οποία η Λάιδη Ντι είχε επισκεφτεί λίγο καιρό πριν σκοτωθεί στο Παρίσι με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ.
Η εντυπωσιακή βίλα Tarrystone Estate στη Νότιο Αφρική, το πολυτελές καταφύγιο της πριγκίπισσας Νταϊάνας, πωλείται από βρετανικό μεσιτικό γραφείο  προς 5.480.000 ευρώ.
Στο ποσό δεν περιλαμβάνονται τα έργα τέχνης που την διακοσμούν καθώς γι' αυτά ο ιδιοκτήτης ζητά επιπλέον 830.000 ευρώ.
Εως το 2000, διέμενε εκεί μόνιμα ο Ερλ Σπένσερ, αδερφός της αδικοχαμένης πριγκίπισσας. Η ίδια η Λαίδη Ντι είχε επισκεφτεί τη βίλα για τελευταία φορά πριν σκοτωθεί λίγους μήνες πριν το μοιραίο τροχαίο στο Παρίσι. Μάλιστα, η σουίτα την οποία πάντα χρησιμοποιούσε η Νταϊάνα έχει παραμείνει ανέπαφη.
Το αχανές ακίνητο διαθέτει αίθουσα κινηματογράφου, αμπελώνα, γήπεδο τένις, λίμνη με ψάρια, τρία οικήματα που χρησιμοποιούνται ως ξενώνες και δύο οικήματα για το προσωπικό.









 πηγη

Νταϊάνα: Η διαθήκη της στο φως. Οι τελευταίες επιθυμίες

Τριάντα εκατομμύρια δολάρια στους γιους της, 80.000 στον αγαπημένο της μπάτλερ και πίνακες στα 17 ανίψια της!
Πέρασαν 18 χρόνια από τότε που η πριγκίπισσα Νταϊάνα άφησε τη ζωής της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. ΄Ηταν μόλις 36 ετών.    Η πρώην σύζυγος του (αιωνίου) διαδόχου του βρετανικού θρόνου, Κάρολου, και μητέρα των Γουίλιαμ και Χάρι έρχεται στο μυαλό των συμπατριωτών της καθώς η βρετανική ιστοσελίδα Probate Search δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να περιηγηθεί - αφού καταβάλλει, βεβαίως, κάποιο ποσό - σε δημόσια έγγραφα, ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και η διαθήκη της

Η διαθήκη: το νυφικό στα αγόρια της

  Τι περιλαμβάνει η διαθήκη της Νταιάνας; Η Lady Di σύμφωνα με το έγγραφο, άφησε περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια. Στους δυο γιους της αφήνει επίσης το νυφικό της. Ουκ ολίγα - και συγκεκριμένα 80.000 δολάρια - αφήνει στον αγαπημένο της μπάτλερ και έμπιστο φίλο.
  Μια σειρά από προσωπικά της αντικείμενα, όπως έργα τέχνης -κυρίως πίνακες- και ένα ρολόι κληροδότησε στα 17 (!) της ανίψια.

Η διαθήκη βρίσκεται ήδη στο Internet

  Εν τω μεταξύ, σε βάση δεδομένων που δημιουργήθηκε στο Διαδίκτυο, ήδη από τα τέλη του 2014 έχουν αναρτηθεί 41 εκατομμύρια διαθήκες, μεταξύ των οποίων εκείνες του Καρόλου Ντίκενς, του Ουίνστον Τσόρτσιλ, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, του Τζον Κέινς και του Αλαν Τιούρινγκ. ΄Εναντι 13 ευρώ κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει αντίγραφο της διαθήκης.
     Η κίνηση, μάλιστα, είχε προκαλέσει διαμαρτυρίες εκ μέρους των Εγγλέζων δεδομένου του ότι η κυβέρνηση φέρεται να «ξέχασε» να αναφερθεί στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και να προβάλλει άλλους επιφανείς ΄Αγγλους και Ουαλούς σε ανακοίνωσή της για τη νέα εφαρμογή. Απόδειξη του ότι, όσα χρόνια κι αν περάσουν, εξακολουθεί να παραμένει αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού...
Νταϊάνα, Παρίσι 1988
Νταϊάνα, Παρίσι 1988

ntaiana-i-diathiki-tis-sto-fws-oi-teleutaies-epithumies

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...