Έχει 40 παιδιά και παίζει όλη μέρα Grand Theft Auto

Ένας 56χρονος Ουαλός μπορεί να μην θυμάται τα ονόματα των παιδιών του και να μην μπορεί να τα αναγνωρίσει στον δρόμο, αλλά δεν το βάζει κάτω. Τα πάθη του και η "μανία" να αποκτήσει κι άλλα παιδιά
Ένας 56χρονος Ουαλός έχει αποκτήσει 40 παιδιά με 20 διαφορετικές γυναίκες και έχει τρία πάθη: τις γυναίκες, το αλκοόλ και το βιντεοπαιχνίδι Grand Theft Auto.

Ο λόγος για τον Mike Holpin, έναν άνεργο, αλκοολικό-σε πρόγραμμα απεξάρτησης- που είναι πατέρας 40 παιδιών από 20 διαφορετικές γυναίκες. Ο Μike παίζει μανιωδώς το πασίγνωστο videogame Grand Theft Autο, για περισσότερες από 20 ώρες την ημέρα, στο δικό του playstation 4, που κοστίζει 450 λίρες, χρήματα τα οποία έχουν προέλθει από επιδόματα.
Ο 56χρονος άνδρας συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας όταν αποκάλυψε πως δεν πιστεύει  στην αντισύλληψη και λατρεύει το σεξ, αν και ισχυρίζεται ότι είναι δύσκολο για αυτόν, να θυμάται τα ονόματα όλων των παιδιών του.
Έχει αποκαλυφθεί πως ο Mike, από την Ουαλία, παίζει video games για πολλές ώρες συνεχόμενα στις τρεις - 48 ιντσών- τηλεοράσεις του.
Εκτιμάται, πως τα 40 παιδιά του έχουν κοστίσει στους φορολογούμενους περισσότερο από 4 εκατομμύρια λίρες σε επιδόματα.

  Επίσης λέει, πως υπάρχουν «πιθανόν να υπάρχουν λίγο περισσότερα από τα παιδιά του εκεί έξω».
Ο Mike θεωρείται ως ένας από τους πιο "καρπερούς" πατέρες του Ηνωμένου Βασιλείου, με απογόνους ηλικίας μεταξύ 37 και 3 ετών, και ισχυρίζεται ότι θα ήταν χαρούμενος να προσθέσει κι άλλα παιδιά στην «ομάδα» του.
Ο Mike δεν έχει επαφές με όλα τα παιδιά του και άλλα του τα έχουν πάρει οι υπηρεσίες πρόνοιας. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος: «Λόγω του ότι πίνω και του ότι είμαι γυναικάς, πολλά από τα παιδιά μου έχουν αναλάβει οι υπηρεσίες πρόνοιας».
Μολονότι παραδέχεται το γεγονός ότι δεν θα αναγνώριζε κανένα από τα παιδιά του αν τα συναντούσε στο δρόμο, ο Mike δήλωσε ότι θα ήθελε να είχε περισσότερα.
Ο τρεις φορές παντρεμένος άνδρας, κρατάει αρχείο με τα ονόματα των παιδιών του, έχοντας  ένα τεράστιο οικογενειακό δέντρο, ως τατουάζ στην πλάτη του.
Τώρα είναι ξανά αρραβωνιασμένος με την Diane, αφού παραδέχτηκε πως οι περισσότερες σχέσεις του έχουν «χαλάσει», επειδή έπινε και ήταν γυναικάς.
Ο Mike μετανιώνει για το γεγονός ότι πολλά από τα παιδιά του τα έχουν πάρει από την προστασία του, λόγω του αλκοολισμού του.
Πηγή: Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...